Аз ли съм карък или са ми направили най-черната магия

На 25 години съм и още съм девствена. Много ме е срам.

Аз ли съм карък или са ми направили най-черната магия

Приятелките ми се подиграват и ми предлагат своите гаджета за целта, само за по една вечер.

Колкото и да е странно, в това време, когато сексът стана като пиенето на кафе, нищо работа, няма кой да ме открехне. И не че съм гроз­на, всичко ми е на място и характерът ми е съвсем поносим.

На 14 години имах едно гадже, което беше не­прекъснато възбудено. Не знам колко часове сме прекарали да се пипаме и да се целуваме в училищ­ния двор и дори по кори­дорите пред класните стаи. Тогава изпитвах голямо желание и нямаше за мен по-голямо удовол­ствие от това да чувствам как ръката на Пешо ми се пъха под полата. Страх ме беше, дърпах се, но ако Пешо беше по-настояте­лен, щяхме да я свършим тази работа буквално на улицата или в някоя гра­динка между два храста. Но може би родителите му така му внушаваха: „Вни­мавай с момичетата, че ако някоя забременее ­отиде ти бъдещето!“ Днес Пешо работи в едно мини­стерство, вече има две дъщери и като че ли е заб­равил какво правехме с него като деца. Следващо­то ми гадже се оказа об­ратен, ама тогава и той май не го знаеше. Можеше дълго да се гушкаме и даже да спим заедно, но… дотук, не му стигаше ме­рак и сила за повече. Тре­тият ми се нахвърли като звяр, но като разбра, че съм девствена – облече се и си тръгна. Думите му бяха: „Намери някой друг балама да те разпечата, аз такава хамалска рабо­та не върша.“ Четвъртият не го биваше, изобщо не разбра, че съм девствена, че и как да разбере, като не стигна доникъде.

Реших повече да не каз­вам, че не съм го прави­ла, пък дано ми се случи случка.

Миналото лято на море­то се запознах с един рус­нак, много приятен. Една вечер го поканих в свое­то бунгало, купих водка и някакви мезета, с други думи – приготвих се да се разделя с девствеността си. Този Витя беше голям красавец. Започнахме ние, а по едно време на вратата взе да се думка – неговите приятели от гру­пата дошли да го „отърват“, защото им се сторило, че аз искам да им го отмъкна. Нямаше как, отказахме се от сек­са и отидохме в техния хотел да се напием. Мо­жех ли да ги убедя, че съм девствена и че техният Витя просто ще направи едно добро дело, какво толкова!

От няколко месеца съм се записала в няколко сайта за запознанства, но засега нямам никакъв резултат. Всякакви мъже са ми мераклии, но когато им кажа, че съм готова вед­нага и без всякакви смет­ки и уговорки да им легна, вдигат си чукалата и замълчават. Абе, какъв е този мой лош късмет! Чудя се дали да не ида на гледачка, може пък да са ми на­правили лоша магия.

Блага

 

 Сайтовете за запознанства като средство за намиране на мъже!!!

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар