Мисионерска поза върху сатенени чаршафи – пълна скука

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Когато започнахме да из­лизаме с моята приятелка Мариета, тя имаше ужасно остаряло мислене, станеше ли дума за секс. Според нея мястото за това удовол­ствие беше само върху лег­лото, а фантазиите й бяха свързани най-много с цве­та и шарките на чаршафи­те, това да са сатенени и ба­налните няколко свещи на­около. Пълна скука!

Мисионерска поза върху сатенени чаршафи - пълна скука

Макар че вече живеехме заедно в моя апартамент, се бях притеснил, че връзката ни няма да я бъде, защото в началото тя се ужасяваше, когато се опит­вах да правя секс с нея върху килима в хола, или пък – не дай, Боже – върху кухненската маса. А веднъж през лятото отидохме на Витоша и както си лежахме на една поляна, на мен ми се прииска. Тогава Марие­та ми се сърди цяла седми­ца, че съм щял да я чукам пред очите на хората. Абе, какви хора, ние бяхме на та­кова закътано местенце, че през цялото време никой не мина наоколо!

Не знам какво се случи, дали някой я посъветва, или пък – както казват хората – апетитът идва с яденето, но изведнъж сякаш някой под­мени гаджето ми с друга жена. Първата изненада беше, когато пристигна на една среща през зимата, облечена с палто, шапка, шал и с ботуши над колене­те. Като влезе в колата, из­веднъж си разтвори палто­то, а отдолу беше гола-голеничка. Побързах да парки­рам в една тиха уличка и така се развихрихме, че ко­лата се разтресе.

Оттогава не знам къде не сме го правили – във вана­та, в тоалетната на един но­щен клуб, във влака, дори набързичко в една пробна в магазин за дрехи. Е, вяр­но, че нямаше никакви кли­енти, а продавачките реша­ваха кръстословица, обаче адреналинът си е адрена­лин. А най-много се кефим на терасата. Живея на пос­ледния етаж и над нас са само птиците и облаците.

Сега и двамата имаме фикс идея – да правим секс в тоалетната на са­молет. Купили сме си би­лети до Италия през март и твърдо сме решили – или на отиване, или на връща­не, според настроението, да осъществим тази своя фантазия.

Знам, че може и да ме сметнете за откачалка, обаче животът така бързо минава, че няма да разбе­ра кога съм станал дядка. Е, тогава ще искам да спя в гладени чаршафи и дори свещите ще са излишен лукс.

Сашо

СТОП! Забрави за правилата!

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар