Гафове в леглото? Кой ги е нямал…

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Имаш вече солидна библиотека от наръчници за секса, но продължа­ваш да следиш всичко, каквото се пише по тема­та.

Гафове в леглото, интимно, разочарования, експеримент

Имаш самочувствие­то, че вече си „печена“ и няма мъж на света (е, да оставим Брат Пит на Анд-желина Джоли), когото да не можеш да вкараш в леглото.

Поне за веднъж! Колко пъти си правила сложни акробатични но­мера, за да докажеш на някой много специален мачо, че си изпробвала всичко в „Кама сутра„. Колко пъти си готвила странни ястия, от които стомахът ти вдига рево­люции – с намерението да докараш страстта до най-горното стъпало! Колко пъти си влизала в ролята ту на медицинска сестра, ту на учителка с показал­ка в ръката, ту на палава сервитьорка с голо дупе под къдравата престилчица… Все в името на иде­алния секс, на незабрави­мото преживяване, на максималното постиже­ние. И на модата – есте­ствено! Но колкото и да си образована и напред с материала, и на теб могат да ти се случат неприят­ни ситуации и разочаро­ващи случки. Или напра­во – гафове!

Не си улучила момен­та. „Докато той гледа теле­визия или работи на ком­пютъра, бръкни в боксерките му и го хвани за…“ -така съветват някои спе­циалисти за освежаване на сексуалния живот и внасяне на нова тръпка. Аз не бих препоръчала на никоя жена, дори и в го­рещия младоженски пери­од да закача мъж, който гледа любимото си спорт­но предаване или пък трябва да напише важен доклад за утрешния ден. Мъжете, мили дами, имат приоритети в живота си и даже Ботев е написал в прощалното си писмо до жена си: „После отече­ството съм обичал най-много тебе…“ После!!!

Гафове в леглото, интимно, разочарования, експеримент

С други думи – мъжете вина­ги слагат на първо място кариерата, фирмата, оте­чеството или мача, който тече в момента на екрана. Не им се сърдете, такива са си, каквото и да ви лъготят в моменти на сла­бост и страст. Ако интуи­цията ви не проработи и продължите с еротичните закачки, въпреки сигнали­те на нежелание, рискува­те да чуете такива думи: „Ама, какво ти става, ос­тави ме на мира! Ти само за това ли мислиш? Ня­маш ли си друга работа, що не идеш да сготвиш (да пуснеш една прахосму­качка, да видиш домашни­те на детето, да погово­риш със съседката за тур­шиите…)?“

Признавам – и на мен ми се е случвало. Не експериментирай, без да се допиташ.

Хуба­во е да разнообразяваш интимния си живот, вна­сяйки нещо ново, но мъжете невинаги са склонни да понесат това. Освен това са обидчиви, не щат да изглеждат невежи. Анален секс? Анилингус? Секс играчки? О, неее… откъде ти хрумна! Някои от тях просто са си такива, традиционалисти – новото ги плаши, сякаш им даваш да опитат ман­джа с пържени хлебарки или скакалци (любим де­ликатес в Тайланд!). Не че не биха привикнали, но им трябва време, убежде­ние и постепенност на опитите. Освен това вина­ги съществува опасност­та от такава мисъл: „Абе, тази жена какви ги е вършила преди мен, от­къде този опит?“

Нещата се променят, уви! В студентските си го­дини обичах да хукна към любимия си, да подскоча и да го хвана за врата, като обхвана с бедра кръста му. Но тогава бях 45 кг, а той – як млад мъж. Години по-късно, без пре­дупреждение, опитах този номер отново, с един слаботелесен мой възлю­бен. Горкият, той падна на земята и аз – заедно с него. Няколко дена след това пъшкаше и охкаше от възпаления си ишиас, а аз мажех колената си с „Нурофен“. Да не говорим как той ме гледаше накри­во и твърдеше, че съм ис­кала да го „премажа“, а не да го прегърна. Мдааа, трябваше да ми дойде наум, че килограмите ми са вече доста повече. Но темата за това какво от­пада от сексуалното меню с напредването на възрастта и какво се до­бавя, иска специално внимание. Друг път.

 

 

 Вижте храните, които съсипват секса!

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар