4 начина да се предскаже пола на бебето

Очакването на бебето е щастливо време за мама и тате, но това, което го прави по-вълнуващо, е тайната на пола на бъдещото човече!

Естествено, вече е възможно да го научим след изследване с ултразвук, но пък в България и това се плаща. Така прокламираното ни „достъпно” здравеопазване ни връща във времето на нашите баби, които успешно са познавали какво бебе ще се роди. Също и китайците имат изработен калкулатор за целта. Вижте!

Висок или нисък корем

Начинът, по който носите бебето, е един от най-популярните способи за отгатване на пола. Ако коремът ви е ниско, очаквайте момче. При висок корем и разлят настрани – ще имате момиче.

Лицето и косата

Друг начин за отгатване пола на бебето е като погледнете  лицето и косата си. Вярва се, че ако сте с момче, ще имате лъскава коса и розов тен. Ако косата ви е матова и кожата ви изглежда сбръчкана, включително и с нови пъпки – очаква се да имате момиче. Това вероятно е свързано с хормоналните промени в тялото на бременната жена.

Гадаене с пръстен

Едно от преданията на нашите баби казва да вържете пръстен с дебел конец и някой да го държи над корема ви, докато вие лежите по гръб. Ако пръстенът се движи по права линия – в корема ви има момче. Ако пръстенът прави кръгови движения – имате момиче. Ако прави и двете движения – чакайте близнаци от различен пол!

Китайски калкулатор

Много хора твърдят, че китайският калкулатор за изчисляване пола на бебето е абсолютно точен. Този метод прави сбор на навършените ви години и месецът, в който сте заченали. Ако сте на 25 години и сте заченали през юли (седми месец) – сборът е 32. Този резултат означава, че ще имате момиче. Прегледайте таблицата и вижте дали съвпада с вашите данни.  А тези, които плануват зачеване могат да ползват таблицата, за да изберат в кой месец да направят това, според годините на жената и пола, който искате да е детето ви.

 

 

“За” или “против” задължителните ваксини за бебета!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар