Как правилно да тестваме мъжки парфюми и какви са техните различия с дамските?

промоции
мъжки и дамски парфюми

Тестване на мъжки и дамски парфюми

Както всичко, което закупувате, така и ароматните коктейли се нуждаят от тестване, за да разберете дали това е вашия парфюм или трябва да продължите търсенето си напред. Интересното в случая е, че ако например сте усетили уникален аромат на кожата на ваш приятел, то това не означава автоматично, че и на вас той ще звучи толкова страстно и мъжествено. Главният „виновник” за това действие на съвременните мъжки парфюми е техния химичен състав или с други думи казано, компонентите, от които се състои той.

И така, преди да закупите даден парфюм е най-лесно да усетите аромата му, като го тествате върху кожата си, а не на специалните тестови лентички, които се намират в магазините. Върху тях няма да усетите истинския ароматен коктейл и това дали той ще ви отива или не. Следващото важно правило е, че не бива да прекалявате с пробването им, защото така след като опитате 2-3 аромата вече няма да усещате истинската магия на новата си покупка и това дали ви харесва или не. Най-добре е да си починете малко или пък да помиришете едно печено зърно силно кафе, тоест за да може по този начин да пречистите ароматните си рецептори. Ако не направите това, тогава парфюмите ще започнат да се препокриват един с друг, тоест вие няма да усещате техния аромат.

Ако сте решили да тествате различните маркови мъжки парфюми от Parfumi-shop.net или най-близката парфюмерия, тогава се убедете, че при пръскането им на кожата ви не го правите непосредствено един върху друг. Също така, запомнете, че трябва да ги пръскате на разстояние поне десет сантиметра от кожата ви, за да се получи един вид ароматен облак, който нежно да покрие кожата ви с „апетитните” капчици. Истински качествените ароматни коктейли за мъже не трябва да се стичат по кожата ви като вода. Другото важно нещо, което трябва задължително да запомните, когато тествате новите си придобивки и кой от тях ще добавите към вашата колекция, е това че не бива веднага да подушвате ароматния облак, който е „кацнал” на кожата ви, а да изчакате малко. В противен случай рискувате да усетите по-натрапчивия аромат на алкохол или началните нотки, които двайсетина минути след това изчезват, за да се открие пред вас истинския шедьовър и мирис, който ще усещате часове наред на кожата си.

Каква е разликата между мъжките и дамските парфюми?

Разбира се, че първата разлика между ароматите за нежния пол и изтънчените мъжки парфюми е именно в компонентите и това, по какъв начин са съчетани те. Ако обаче на вас ви харесва някой по-класически и леко груб дамски аромат, тогава и вие спокойно можете да го използвате, защото от това все пак няма да ви израснат гърди. Днес на пазара можете да намерите и унисекс ухания, които са подходящи за ароматен аксесоар, както за мъжете, така и за жените.

Все пак в крайна сметка, на какви точно мъжки парфюми ще заложите е изключително ваше решение и избор, така че не се съобразявате с някакви обществени норми и стереотипи. Просто постете онлайн или офлайн магазин и купете аромата, който ви хареса и ви впечатли най-много.

 

 

 

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар