Стягащите процедури без хирургия са последната дума на естетичната медицина!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Остаряването за съжаление е неизбежно. Като се променя тялото ни някои от тези промени са видими, а други не са.

Най-видимите промени настъпват когато косата ни посивява и кожата на лицето губи своята еластичност и започва да се сбръчква и провисва. За да я направим стегната, има редица стягащи процедури за лице. Те са нехирургични и не изискват никакво време за възстановяване, както е при операциите.

Процедура чрез дълбоко затопляне на кожата

Една популярна нехирургична процедура за стягане на лице е Термаж (Thermage). При тази процедура се стимулира естественото обновяване на колагена. Колагенът по природа е съставна част от човешката кожа и когато сме млади,  телата ни произвеждат повече от него, отколкото когато остаряваме. Когато се произвежда по-малко колаген, кожата ни започва да се свива и сбръчква.

Термаж е неинвазивна процедура, която използва патентована технология на радио честота за затопляне на дълбоките слоеве на кожата. Това дълбоко затопляне стимулира естествения процес за подновяване на кожата, който помага за укрепването на съществуващия и образуването на нов колаген. След излагане на радиочестоти, колагенът става по-дебел и кожата си възвръща част от младежкия вид. Освен това, процедурата стимулира кожата да лекува основната тъкан, засегната от процеса на стягането. Вашето тяло е стимулирано да създаде нов колаген, който дава на кожата по-младежки вид. Този метод съвсем успешно замества лифтинга и не изисква много време. При това е необходима само една процедура през 3-4 месеца.

Филъри с хиалуронова киселина

Ако разтягането на кожата става все по-забележимо, добър резултат дават филърите с хиалуронова киселина, която има много висока плътност. След инжектиране на филърите в продължение на няколко дни след процедурата кожата и овалът на лицето се стягат. Ефектът на филърите се запазва най-малко две години.

Заключение

Вече много хора предпочитат нехирургичните алтернативи, когато търсят стягащи процедури за лице. Инвазивните методи крият доста рискове, свързани с операцията и изискват време за възстановяване след това. Алтернативните стящаги процедури нямат почти никакви рискове за здравето и никаква необходимост от възстановителен период.

 

Как да се отървем от запушени пори на лицето?

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар