Как да си направиш “вървежен” профил в интернет

Да се гневим, че хората днес се запознават по ин­тернет, е глупаво – толко­ва, колкото да беснеем, че улиците са пълни с вонящи и опасни автомобили, а не с приятно трополещи фай­тони, както е било преди век.

профил, интернет, сайт за запознанства

Интернетските сайто­ве за запознанства вършат добра работа – пе­стят време, предлагат бо­гат избор, дават възмож­ност за опознаване… Но те са по-полезни, ако добре знаеш някои неписани правила, уловки и тънкос­ти. И това се отнася глав­но до мъжете. Ето гледна­та точка на една жена, то­ест моята гледна точка.

Не слагай снимка, където тузарски си се облегнал на скъпа кола, дори тя да е твоя. Много е тъпо – с това ли искаш да ме впечатлиш? Такава снимка ме кара да си мисля, че самочувстви­ето ти се гради само върху материални притежания. Още по-тъпо е да ми се показваш полугол, в поза­та на културист – да не мис­лиш, че жените умират за големи бицепси? А най-тъпо е, ако си сложил в сайта студийна снимка като за паспорт – костю­миран, сериозен, та чак печален, като на погребе­ние. Не качвай в профила си повече от 3-4 снимки. Ако стигнеш до 30-ина, това вече означава само- влюбеност – що си ми такъв!?

  • Самопредставяне.

Не отбягвай тази графа, защо­то съвсем ще те отсвиря. Не пиши смехории от рода: не мога да се описвам сам, нека другите да говорят за мен… Хайде, хайде! Чове­че, кои са тези други, дето трябва да чакам да ми ка­жат що за пич си? Ако не можеш да се представиш с два-три хубави лафа, кого чакаш да ми ги каже? Да звънна на майка ти ли? Да отбележиш само физи­ческите параметри също не е добра идея – аз не търся манекен, нито мистър България. В случай че наистина си затруднен, можеш да се пошегуваш поне, като един сладур, който беше написал за себе си: грозен и глупав, но умея да ходя по ръце. За да избегнеш част от недо­разуменията, формулирай точно какво търсиш – флирт за една вечер или сериозна връзка, или про­сто чат. Разговорът. Ако приказ­ката потръгне и жената ти се стори подходяща, не отлагай дълго срещата – най-много до седмица трябва да се видите, ина­че нещата се разпадат. Настоявай предварително да се чуете по телефона или скайпа, сам по себе си гласът носи много инфор­мация. Лично аз не бих се съгласила на среща с чо­век, който говори на диа­лект. Ако искаш със сигур­ност да прецакаш нещата, почни да я питаш обича ли секса, какво точно й ха­ресва в леглото и дали би се съгласила да направи еди-какво си с теб и с един приятел…

  • Срещата.
  • Покани я в за­ведение, което не е най- изисканото и най-скъпото, но е прилично и чисто – в никакъв случай в квартал­на бирария, пълна с кряс­кащи пийнали старчета. Облечи се непретенциоз­но, но внимавай все пак маратонките ти да не са кални, тениската ти да не е отпреди две петилетки и ноктите ти да са изрязани. Поеми инициативата в разговора. Шегувай се, бъди забавен и не чакай тя да ти задава въпроси като на разпит, а съвсем естествено, между другото, поднеси информацията, която би я заинтригувала, че си разведен, че имаш дъщеря в чужбина, че ра­ботиш в сервиз, че обичаш да готвиш вкъщи, че поня­кога копнееш за човек, с когото вечер да изпиете по чаша вино, а после да се гушнете в леглото…

 

  • Не удължавай прекале­но първата среща.

Не я заливай с поток от откро­вения, спомени най-важното и я остави да каже нещо и за себе си, но дай сигнал за тръгване, преди да се е уморила. Нека ос­тане малко „гладна“ да уз­нае повече за теб, за да дойде и на втората среща. Да ти напомня ли, че тряб­ва да платиш бозата, бира­та или сокчето, с което си я почерпил? Надявам се, че поне това си го знаеш.

  • И още нещо – дори да сте се запознали в сайт за сексуални контакти, не бързай да отваряш дума за секс на първата среща. Дай й време да осмисли чутото и видяното, друго­то ще дойде, от само себе си. Ако сте се харесали, естествено.

 

Фейсбук събра сина ми с тримата му братя и сестра му

 

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар