Хороскопи за 2014 година – част 2

Година на Коня по китайския хороскоп ще бъде 2014.

Част 1

ТЕЛЕЦ

През 2014 година Телец ще променят приоритетите си в живота. При тях ще се отключат неизвестни таланти или други възможности, които ще променят живота им като цяло.

Някои Телци ще намерят нова възможност да правят пари. Или ще имат възможност да докажат своя професионализъм и да затвърдят доверието в тях на работното си място. Не се препоръчват финансови рискове, ако могат да се избегнат. До пролетта много представители на този зодиакален знак ще увеличат капитала си. В средата на лятото може да очакват работа в чужбина.

Астролозите препоръчват да се подготвите за проверки от страна на интимните си партньори. В много отношения тази ситуация се дължи на това, че често отсъствате от вкъщи, защото сте заети с работата си. Но вашето семейство също се нуждае от помощ и грижи. Ако очаквате своята половинка, хороскопът е благосклонен през пролетта. В това време можете да имате романтична връзка и надежден съюз. Не започвайте любовна авантюра на работното си място – това винаги предизвиква завист и неприятни клюки.

Хороскопът ви предупреждава, че цялата година ще бъде изпълена с енергична дейност, а това може да отнеме много усилия. За да избегнете умората, препоръките са в събота и неделя да се отдадете на физическа и психическа почивка.

БЛИЗНАЦИ

Хороскопът за Близнаци е много неясен. Някои хора ще се почувстват неочаквано добре, а други, напротив, може да се разочароват.  Препоръчваме ви да направите преоценка на хората, с които сте заобиколени и да не излизате от утвърдените си коловози, защото връщането към тях ще бъде трудно.

Най-значителните промени се очакват в любовните отношения. Някои ще задълбочат отношенията си със сегашния партньор, а други, които са семейни, ще искат да имат бебе. Самотните Близнаци ще срещнат сродна душа през пролетта и най-вероятно ще имат дълготрайна връзка.

Професионално Близнаци ще бъдат енергични и активни. Ако могат да работят продуктивно през цялата година, това ще им донесе много просперитет занапред. От финансова гледна точка през 2014 ще реализирате печалба, но не от хазартни залагания или онлайн измами, които използват лековерните хора.

Годината може да ви донесе много проблеми със здравето, ако не внимавате! Не се занимавайте с екстремни спортове! Неспазването на здравословно хранене може да ви докара болести. Прегледайте си жлъчката.

 

Продължение…

 

9 храни, които подкрепят имунната система!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар