Хороскопи на всички зодии за 2014 г

Ще бъде ли щастлива 2014 г за вас според хороскопа ви? Намерете отговора тук!

Зодиите Телец, Дева и Козирог, които съответстват на елементите на Земята, през 2014 ще получат уважение и признание. А за тези, които са Дева прогнозата изглежда благоприятна, ако могат да бъдат по-решителени и смели. Телец и Козирог ще достигнат рекордни висоти в кариерата и бизнеса.

Неочаквани промени ще настъпят през 2014 г за водните знаци – Рак, Скорпион и Риби. Те ще трябва да се адаптират към нова среда, в която ще се влеят и там ще намерят нови приятели. Звездите ще блестят ярко за тези, които търсят любовта особено за Риби. За Рак това ще бъде година на творчество и ще има ключова роля в живота им, а за Скорпион новата година ще бъде година на добър късмет, любов и забавление.

Големи количества енергия, действие и бързо променящи се обстоятелства ще се съсредоточат върху огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец. Лъвовете ще имат разнообразие от опции и възможности (особено в навечерието на рождения им ден), което може да доведе до голям успех. Стрелците могат да открият истинското си призвание и с цялата си страст да се потопят в един нов бизнес, който ще бъде много печеливш и ще ви донесе удовлетворение.

За представителите на въздушните знаци – Водолей, Близнаци и Везни се очертават възможности за опознаване на нови места, коване на силни връзки, които ще им дадат възможност за стабилност, сигурност и подкрепа. Водолей ще има промяна на съдбата в средата на годината, Близнаци ще намерят лесно решение на много сложен въпрос, а Везни ще влязат в нова сериозна връзка.

Сега вижте подробностите за всяка зодия.

ОВЕН

В любовната сфера хороскопът обещава много благоприятни партньорства и голяма вероятност за създаване на семейство. Много самотници от тази зодия ще намерят своята половинка. Някои представители ще започна нова връзка, която ще се окаже сериозна, а други ще възстановят стари взаимоотношения. Астролозите препоръчват да не се поддавате на моментни импулси, а добре да обмисляте преди сключване на брак.

Що се отнася до кариерата ви, хороскопът за Овен за 2014 предвижда промяна. Необходимо е да внимавате за добра оферта, която може да дойде в началото на тази година или в края на лятото. Безработните ще си намерят работа до края на април, тъй като е вероятно да се насочите към интересна, обещаваща дейност в този период.

Овен ще бъде финансово добре. И все пак си струва да бъдете внимателни по финансовите въпроси особено тези от вас, които имате бизнес или сте на лидерска позиция.

Обърнете специално внимание на здравето си, за да не получите обостряне на хроничните си заболявания. Приемайте повече здравословни храни и пийте билкови чайове и вода.

 

Продължение …

 

Топ 7 на алкалните билкови чайове

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар