6 неща, които трябва да знаете за него преди да се омъжите

Трябва да знаете колкото се може повече за човека, за когото искате да се омъжите.

1. Неговите предишни взаимоотношения

Едно от най-важните неща, които трябва да знаете за него е историите на предишните му връзки. Може да не знаете подробности за момичетата, но трябва да знаете най-малко техния брой и защо е приключила връзката им. Ако не знаете тези неща, може на по-късен етап да разберете нещо, което не би ви харесало.

2. Неговото отношение към майка му

Трябва да знаете, че както мъжът се отнася с майка си, така ще се отнася и с вас. Това са жените, които той най-много обича в живота си.

3. Характерните му черти

Това е нещо, което ще научите, през времето, докато излизате с него. Това включва – той избухлив ли е, има ли комплекси, ревнивец ли е и може ли тези неща да се усложнят с времето и да станат заплаха за вас. Не е зле, ако разберете дали не е бил в затвора, употребявал ли е наркотици – това може да е опасно за поколението му. Има много случаи, когато децата на наркомани се раждат с аномалии.

4. Неговото семейство

Когато се омъжите, вие ще станете част от едно ново семейство и може да се наложи да си взаимодействате с роднините му често. Добре е да знаете повече за тях, за да сте наясно какво да очаквате.

5. Неговото мнение за вашата кариера и децата

Фактът, че ще се омъжите предполага, че искате да имате деца. Тогава ще ви се наложи да съчетаете кариерата с отглеждането им. Затова трябва да дискутирате с него преди брака. Трябва да знаете дали иска деца или не и дали ще ви помага, за да не изостанете в кариерата си.

6. Неговите очаквания от вас 

Може да си мислите, че знаете всичко за гаджето си, но едва ли сте го питали какви са очакванията му към вас след брака. Много мъже са склонни да променят отношението си към съпругата след брака, като ги възприемат като робини на техните желания. При съмнения в тази област, направете предбрачен договор, който да ви осигурява материална независимост от него, ако се наложи да се разведете заради непреодолимо несходство в характерите. А най-добре да имате по-дълъг съвместен живот преди брака.

 

Защо изневеряват мъжете?

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар