Ще ме заклеймите, но искам жена мръсница

Много често се случва така – лутайки се между една или друга жена, между една или друга връзка, човек не усеща как минават години­те.

Като на филмова лента се изнизва епизодът до 25 г., после другият – до около 30 г. Като на забавен каданс вървят различните периоди на живота в събития, лица и авторитети.

Така и аз не разбрах кога прехвърлих 36-те. Въпреки че отдавна имах не един шанс за брак и трайно обвързва­не, това така и не стана. Сега съм над всичко и готов на компромиси със себе си и с човека от другата страна. Знам, че никой не е идеален, затова нямам кой знае как­ви претенции. Бих искал връзка, брак и поне едно дете от хубава жена, с която да споделим живота си. Ис­кам тя да е нормално краси­ва, на възраст между 28 и 41 г., да има възможност и също като мен желание за дете.

Ще се радвам, ако е с по-свободни и нетрадиционни представи за секса. Може освен мъже да харесва и дами. Не бих имал нищо против с общо съгласие да си позволяваме удовол­ствие с други двойки – за да е по-интересен животът ни. Ще се радвам, ако и тя мис­ли като мен. Днес много хора практикуват суинг и така разнообразяват отно­шенията си. Не търся споро­ве, нито плащам данък об­ществено мнение, но диск­ретността смятам за задъл­жителна. Един такъв свобо­ден избор не бива да се афи­шира, в крайна сметка все­ки има авторитет.

За себе си мога да кажа, че съм интелигентен вис­шист и изглеждам добре, не пуша, поддържам се със спортни занимания. Разкрепостен и свободомислещ човек съм. Вярвам, че ще намеря подходящата жена, с която ще изградим своя малък остров на разнообра­зието и удоволствието.

 

Ако имате нужда от съвет или искате да споделите с нас Вашата лична история, може да направите това на анонимната ни поща:

lichna.istoria@gmail.com

 

 

По-добре слаб и надарен, отколкото едър и неможещ!!!

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар