Кое дърво сте – част 2

Съществена роля в живота на всяко келтско племе играели друидите. Това са били най-интелигентните хора в племето.

Част 1

9 февруари до 18 февруари

15 август до 23 август

Кедър – доверие

Повечето от тези хора са рядко красиви, обичат лукса, радват се на добро здраве и са самоуверени, решителни и нетърпеливи в живота. Често пъти гледат на останалите хора от високо, искат на всяка цена да направят впечатление, но те наистина са талантливи, трудолюбиви и вземат бързи решения. Ценят любовта като нещо много хубаво.

19 февруари до 28 февруари

24 август до 2 септември

Бор – практичност

Тези хора са много активни и знаят как да направят живота си по-удобен, защото не се страхуват да поемат рискове. Обичат приятна компания, много са здрави, активни и страстни. Но тази страст изгаря бързо и те попадат в много разочарования, докато намерят своя идеален партньор.

1 март до 10 март 

3 септември до 12 септември

Върба – меланхолия

Красиви и привлекателни хора, но пълни с меланхолия. Обичат красивите неща, много съпричастни към останалите и честни. От друга страна са капризни и не е лесно да се живее с тях, ако им налагате вашите правила. Неспокойни хора, които са мечтатели и обичат да пътуват. Имат добра интуиция, но много често страдат в любовта, тъй като не винаги са разбрани.

11 март до 20 март

13 септември до 22 септември 

Липа – съмнение

Тези хора бързо се приспособяват, защото приемат това, което им сервира животът. Мразят противоборствата, стреса и труда – имат склонност към мързел и леност. Но пък правят всякакви жертви за приятелите си. Те са много лоялни и изискват същото от партньорите си, порадии което са ревнивци. Имат много таланти, но трудно постигат нещо, защото не са достатъчно упорити.

22 март до 31 март

24 септември до 3 октомври

Леска/лешник – извънредност

Капризни хора, често менящи настроенията си, но пък знаят как да правят добро впечатление, ако поискат. В повечето случаи от тях стават добри активни борци за социални каузи, популярни политици с точно чувство за преценка на ситуацията. Опитват се да налагат мнението си и в много случаи успяват с оригинални идеи.

Продължение…

 

Какви са лечебните свойства на дърветата?

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар