Дали той те обича?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Ще ви ориентираме в 3 лесни стъпки дали даден мъж наистина е хлътнал и заслужава чувствата ви.

Заявява чувствата си

Когато един мъж изпитва любов, той открито заявява пред целия сват, че ти си „неговата любима“, „неговото момиче“, „майката на детето му“, „дамата на сърцето му“. Вместо да те представя като „една моя приятелка“ или само по име, той ще ти прикачи официална титла, която да показва, че му принадлежиш.

Задоволява потребностите си

Мъжът който те обича, ще се стреми всички твои потребности и тези на децата ви да бъдат обезпечени, защото това е главната му социална роля. Колкото по-добре се справя, толкова по-значим и щастлив ще се чувства. Ако наистина те обича, никога няма да те кара да го молиш за нещата от първа необходимост, а ще вземе мерки да имаш всичко.

И те закриля нонстоп

Когато един мъж те обича, всеки, който каже, направи, намекне или дори си помисли да стори нещо, което те обижда, ще си навлече гнева му. Човекът до теб няма да се спре пред нищо, за да накара онзи, който е проявил неуважение към любимата му, да си плати. Това поведение е заложено в гените на мъжете и навсякъде в природата е така – мъжкият никога не позволява женската и малките да бъдат застрашени, поне без да окаже съпротива.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар