4-те най-големи грешки на мъжете в леглото

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Той е секси, вие го обичате, но той просто не е „всичко” от което имате нужда… Защо? Ето 4 причини!

Секс. „Не го правиш правилно”. Това е нещо, което много жени умират да кажат на своите партньори. Дори най-опитните мъже от време на време правят грешка или две в спалня, но някои в крайна сметка се оказват по нескопосани дори от любимия им футболен отбор.

Така че какви са четирите най-големи грешки, които мъжете правят в леглото?

Първо! – Не разбират от намеци или насочваща информация (независимо дали словесни или физически) от техните жени.
Повечето жени се оплакват, че мъжете не ги слушат и това се пренася в спалнята. Може би това произтича от мъжкото его, което им казва,“Това вече го знам“ или „Аз знам повече от нея“.

Следващото в нейния списък? – Не затоплят двигателя правилно, преди да поставят крак върху педала на газта.
С други думи – любовна игра, любовна игра, любовна игра! Недостатъчната любовната игра може да развали целия сексуален акт. Ние, жените се нуждаят от нея повече от мъжете!

На трето място! – Липса на външен вид!
Мъжете могат да бъдат доста мързеливи и да забравят, че могат всъщност да не ухаят много приятно. А повечето жени не искат мъжете им да миришат на нищо друго освен чистота и свежест. Бръсненето и колата маска също помагат.

И последно, но не на последно място! – Остават безмълвни.
Използването на глас може да възбуди всяка жена, особено ако той ни казва какво следва да направи. Добър пример е Бари Уайт!

Така че какво да правим когато нашия човек прави всичко погрешно? Е, не забравяйте, че казването на истината може да се окаже по-лошия вариант. Никога не казвайте директно на мъжа ви, че го прави погрешно. Трябва да му кажете как точно ви харесва и колко добре се чувства, когато той го прави. Дайте му положителна обратна връзка и той ще научи бързо, това което ви харесва и кое не. Не забравяйте всички ние сме най-уязвими, когато сме голи.

Мъжете имат много его, инвестирано в способността им да бъдат добри любовница и се нуждаят да чуват това от нас!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар