Няма годеж за Елизабет Хърли

Папараци уловиха известната актриса, модел и продуцент Елизабет Хърли на летището в Ню Йорк

 

елизабет хърли, годеж, сватба

Красивата англичанка видимо е в перфектна форма и добро настроение. Снимките обаче документират любопитната подробност – Лиз не носи годежния пръстен от Шейн Уорн. Също и на следващия ден, когато се отдала на шопинг обиколка из Голямата ябълка. Слуховете, че се е разделила с бившия състезател по крикет тръгнаха малко преди това – в средата на септември тя не присъства на партито за рождения ден на годеника си и дори не го поздрави в социалната мрежа туитър, чрез която по-рано често си общуваха.

И ако за Лиз любовта изглежда си е отишла, то австралиецът твърди, че връзката им има бъдеще, и определя слуховете за раздялата като „пълна глупост“ За да потвърди това, той хвана първия самолет от родния Мелбърн до Лондон и още с пристигането си заяви пред журналисти: „С Лиз ще бъдем заедно цяла вечност“

Двамата се запознаха през юли 2010-а и година по-късно се сгодиха в Шотландия, малко след като актрисата се разведе с индийския милионер Арун Наяр. Но светската двойка така и не заживя под един покрив. „Лиз и Шейн бяха много влюбени и се опитаха да запазят отношенията си, но разстоянията се оказаха голям проблем – разкри анонимен източник пред британския таблоид „Сън“ – Професионалните им ангажименти изискват да прекарват много време в пътувания и почти нямат възможност да се виждат“, пише вестник „Всичко за семейството“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар