Мъж на 40 години и все още девствен?!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

И това все още е възможно!

Съпругът ми има един братовчед, казва се Киро, обаче той го нарича Кирчо, защото е закръглен. Кирчо отдавна прехвърли 40-те, но все още е ерген. Не сме чули да си има приятелка. Той „е винаги с нас, където и да ходим, и съпругът ми го възприема като домашен любимец. Закача го на тема килограми или се присмива на умствените му възмож­ности. Като прекали с алко­хола обаче, преминава на сексуална вълна. Започва да го разпитва дали още е девствени дали изобщо е виждал гола жена. А Киро само си мълчи и се усмих­ва. Тогава моят направо експлодира, вдига ми полата нагоре, разтваря ми крака­та и го пита: „Харесват ли ти бедрата на кака ти Ваня? Аз съм ти роднина, ама тя не е. Можеш ли да я опраскаш, ако ти я пусна?“ В началото се срамувах, но после ми стана забавно и се включ­вах в играта. След време пък започнах да изпитвам възбуда, като се замислех как ли ще се чувства в опит­ните ми ръце един 40-годишен девственик. Тези исто­рии често се повтаряха, ала Кирчо все така си мълчеше и се усмихваше.

Тази пролет, когато бяха многото почивни дни от 1- ви май до Гергьовден, мъжът ми каза:

Ваня, намислил съм да си направим една хубава екскурзия в Родопите. Мой колега ще ни запази къща­та за почивка на свои род­нини, ще купим едно агне и местният майстор ще ни направи чеверме по родоп­ски. Мисля, че ще си прека­раме добре. Какво ще ка­жеш?

Знаеш, че обичам пла­нината – отвърнах му. – Ще вземаме ли и Киро?

Как ще тръгнем без Кирчо, с кого ще се бъзикам, като си пийна – разсмя се моят.

Решихме и тръгнахме. Къщата беше великолепна – имаше спалня и трапеза­рия. Кирчо се настани в трапезарията. На другия ден дойде майсторът на чевермето с агнето. Въртя го око­ло 6 часа и каза, че е гото­во – като сме го тръснели, месото щяло да окапе само. Постелих чиста хартия, мъжът ми и Кирчо хванаха агнето от двете страни, тръснаха го и наистина ос­тана само скелетът.

И като се започна едно пиене и ядене, не ти е рабо­та. Мъжете толкова се раз­горещиха, че се съблякоха голи до кръста. Моят пляс­каше Кирчо по дебелото коремче и го питаше колко мръвки е погълнал и още колко може да поеме. Кирчо се усмихваше и лапаше лакомо. Към полунощ вече се запиха яко. Мъжът ми излезе на верандата и по­вика братовчед си:

Виждаш ли оня връх от­среща, Кирчо? Утре рано ще го изкачим. За мен и кака ти Ваня съм сигурен, за тебе обаче не съм убеден, че ще успееш.

Аз пък за теб не съм си­гурен, че ще го изкачиш след толкова пиене, братовчеде – за първи път изрази съмнение Кирчо.

Кой, аз ли, бе? Аз и сега да тръгна, ще го покоря – кресна му моят. – Ама ти с това шкембе едва ли ще ус­пееш. Ако обаче превземеш върха, за награда ще ти пус­на кака ти Ваня.

Кирчо нищо не каза и оти­де да си легне.

Мислех си, че на сутрин­та моят ще е забравил за пиянските си брътвежи, ама той, макар и махмурлия, извика: „Хайде да тръгва­ме!“ Взехме си само вода и потеглихме. Съпругът ми беше най-отпред. Вървяхме почти час, когато той се под­хлъзна на една скала, об­расла с мъхове, падна и си нарани коляното. Спряхме и аз предложих да се връщаме. Той обаче каза да продължим. Щял да ни из­чака там. За обещанието, дето го даде на Кирчо, нищо не спомена. Каза ми само аз да водя, защото бях по- опитната.

Тръгнахме с братовчеда нагоре. Не бях пила вечер­та и вървях без затрудне­ния. Обръщах се само от време на време да видя дали Кирчо не изостава. Той ме следваше упорито. Вече бяхме на самия връх, кога­то се подхлъзнах и аз. Кирчо ме хвана – отначало за кръста, а после и за гърди­те. Не каза нищо за снощ­ното обещание на съпруга ми, а направо си взе пола­гаемото. Любеше ме и по нищо не личеше, че е дев­ствен. А на мене ми стана хубаво. Не съм сигурна дори, че ако и друг път си поиска, ще му откажа. На мъжа ми, разбира се, изоб­що не споменахме какви ги свършихме на върха.

Ваня

Ако имате нужда от съвет или искате да споделите с нас Вашата лична история, може да направите това на анонимната ни поща:

lichna.istoria@gmail.com

 

Как да го направиш ако ти е за първи път?

 

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар