Няколко съвета за това как да изглеждате интересно онлайн

Когато сте в режим онлайн имате по-голяма свобода и това е голямо предизвикателство.

Без значение дали сте интроверт или срамежлив, анонимността, която предлага онлайн средата, е чудесен начин да отпуснете задръжките си и да изглеждате интересно. Ето нашите съвети как да го направите:

1. Създайте интересен онлайн профил

Всеки профил трябва да предлага поглед върху личността ви. Така че уверете се, че имате силен и интересен профил. Видът на езика, който използвате, начинът, по който представяте различните аспекти за себе си в профила си и най-важното – таговете оказват въздействие върху зрителя и ви правят интересни.

2. Общувайте по един вълнуващ начин

Когато разговаряте онлайн, постарайте се да е интересно от самото начало. Не използвайте досадните светски въпроси „как се казваш“, „къде си“ и „как си“. Кажете нещо интересно като „Бих искал да знам името ти“ или „Аз съм сигурен, че гледаш за здравето си “ или „Сега сигурно си в парка”.

3. Не хвалете себе си

Недейте да звучите егоцентрично и да хвалите себе си онлайн.  По-скоро споделяйте взаимно интересите си. Идеята е да намерите общи хобита и занимания и да установите дали това носи хармония между вас.

4. Покажете доброто си чувство за хумор

Ако искате да грабнете вниманието на човека отсреща, доброто чувство за хумор винаги е много интересно и се харесва. Разкажете любимия си виц и намирайте остроумни отговори на въпросите му. Покажете, че сте човек с мозък и независим дух.

5. Никога не позволявайте разговорът да се превърне в монолог

Ако разговорът стане едностранен от ваша или негова страна, това е провал. Намерете баланса, така че и двамата да имате шанс да се изкажете. Съхранете разговора, като го стимулирате с интересни теми. При монотонен разговор, по-добре прекъснете контакта за момента.

6. Бъдете себе си

И накрая, бъдете себе си. Не забравяйте, че в целия свят вие сте единствен. Използвайте това предимство и представете своята уникалност. Опитвайки се да бъдете някой друг, това може да работи само за ограничен период от време.

 

Екранът на компютъра, смартфона и видеоиграта пречи на заспиването!

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар