Това са обувките, които всяка жена трябва да притежава!

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Жените са известни с любовта си към обувките особено тези на токчета, които придават величие и блясък!

Тук ще ви представим 8 вида обувки, които всяка жена трябва да има в гардероба си.

Сандали

Телесният цвят е страхотен за сандали. Те са напълно подходящи за обяд или разходка с приятели.

Джапанки

Практични за употреба у дома или навън, когато набързо трябва да отидете до кварталния магазин, джапанките са най-удобното нещо.

Маратонки

Тези спортни обувки също са удобни за разходки в кварталната градинка или за разходка в планината и пикник в парка.

Обувки с плоски подметки

Тези обувки придават на девойките много женствен и сладък вид. Те не само изглеждат добре, но са и много удобни за носене през целия ден. Могат да бъдат кожени или от плат във всякакви разцветки, според любимата ви гама.

Черни официални обувки

Тези обувки са необходими, за да се появите на официална бизнес среща или каквото и да е вечерно събитие. Те ще изглеждат елегантно както на висок ток, така и със средна височина.

Ботуши

Няма начин – през зимата трябват ботуши. Тях изберете според цвета на зимното си палто или яке. Могат да бъдат черни, бели, кафяви, сини, сиви, дори червени! Ако и косата ви е червена – всички ще се обръщат да ви огледат! Нали точно затова сте боядисали косата червена – иначе няма да ви забележат!

Мокасини

Изключително меки и удобни обувки, които ще ви потрябват, когато отивате да извадите някой документ от общинската или държавна администрация и трябва да чакате на опашка. Нали знаете бюрократите как бавно работят?

Екстравагантни обувки

Това са маркови обувки, които имате само вие и ги демонстрирате на място, на което искате да сложите всички „в краката си”. Могат да бъдат с различни цветове кожа, с капси, с цветни мотиви или на точки и ленти – важното е да зашеметяват от пръв поглед!

 

 

 

Имат ли вина високите токове за разширените вени?

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар