5 признака, че това не е среща

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Говорейки са срещи, какво ще кажете за онези случаи когато вие смятате, че сте на среща, но не са абсолютно сигурни какво се върти в ума на този мъж? Тук са 5 признака, че определено това не е романтична среща.

1. Той си е довел приятел.
Ти поканил твоя приятелка на срещата? Не, защото никога не би довела приятел на среща. Ако човека, с който се срещаш се появи с приятел той очевидно не е твърде заинтересуван от прекарване на романтично време насаме с теб.

2. Той не предлага да плати сметката.
По принцип, ако не си сигурна дали си на среща, предложението му да плати сметката обикновено е доста добър показател, че това е именно среща. В противен случай, начина по които се справите със сметката може да ви кажа много.
Някои примери:
Безмълвно взема сметката, когато тя дойде и оставя цялата сума: Среща.
„Добре, нека да видим, ти дължиш 13,50.“: Не е среща.
„Не, чакай. Тук са 16,40, трябва да додадеш още 7.“: Не е среща.

3. Той говори за любовния си живот
Когато си на среща, не говориш за готиното гадже в офиса или за човека с който флиртуваш в интернет. Ако твоят кавалер повдигне този въпрос считай се за предупредена: ако той си падаше по теб, разговорът ще се съсредоточи върху теб, вместо върху трети лица.

4. Той е спокоен около теб…  прекалено спокоен.
Дори и най-небрежните хора, ще се подготвят малко „повече“ за срещата, за която са развълнувани. За някои, това означава внимателно да изберат тоалета си, да измислят теми за разговор, да си направят прическа. За други, това означава просто да вземат душ. Но повечето хора ще направят нещо.

Ако твоят кавалер се появи разрошен, неизкъпан и разсеян, най-вероятно той не е прекарал последните два часа подготвяйки се психически и физически за тази среща. Използвай това като подсказка, а след това обърни допълнително внимание на поведението му. Седи ли изправен срещу теб, ангажиран с разговора и явно полагайки усилия? Или е прегърбен, оригва се и като цяло не прави каквато и да е усилие?

Това е малко деликатен момент, защото някои хора обичат да си правят каквото поискат. Все пак повечето хора се държат по различен начин на среща в сравнение с времето прекарано с приятелите си. Това колко вашия кавалер се „опитва“ да направи впечатление може да бъде добър индикатор дали той смята, че това е романтична среща или просто случайно излизане.

5. В края на срещата не знаеш дали той е заинтересован
Ако срещата е минала добре, повечето хора ще искат да направя това ясно. Ако той не е достатъчно смел, за да „направи първия ход“, то той най-вероятно ще кажа нещо, за да покаже своя интерес („Прекарах наистина много добре.“или „Ако искаш другия път да отидем в онзи бар!“).

Приятелските срещи приключват много по-небрежно: въздишка, „Е, време е да се прибирам.“, хлабава прегръдка и неясно обещание да направите това отново, скоро.

Изводът е: Ако буквално нямаш никаква представа за нивото на интерес на дадено лице, след като сте прекарали време насаме с него, без значение дали е среща или не, това е защото той очевидно не се интересува. Кофти, но сега поне знаеш и може да се насочиш към някой, който ще бъде напълно развълнуван да отиде на очевидна среща с теб.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар