Нямате желание за интимен живот?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Смятате ли, че искрата липсва в най-интимните моменти с партньора ви?

Не се съмнявайте, че има храни, които са известни като стимуланти за либидо. Трябва да включите тези храни в ежедневната си диета, за да имате по-добър секс.

1. Бадеми

Бадемите трябва да се консумират сурови, без прибавка на захар или сол. Купувайте бадеми с черупки, строшете ги и гарнирайте с тях плодова салата. Бадемите ще помогнат за производството на основни хормони в тялото ви, които регулират сексуалното здраве, тъй като те съдържат някои мастни киселини, които осигуряват основните суровини за организма. Ароматът на бадеми ви кара да се чувствате по-страстни и повдига настроението ви.

2. Банани

Бананите са добър източник на бромелаин – ензим, който помага за повишаване на сексуалното здраве и предотвратяване на импотентност. Те също така осигуряват допълнителна енергия на тялото, защото съдържат важни хранителни вещества като витамин B и калий.

3. Яйца

Яйцата съдържат витамини B5 и B6, които са от съществено значение, за да се контролират нивата на стрес в организма. Те от своя страна също помагат за подобряване на либидото ви. Кокошите яйца и дори хайвер (черен хайвер) са изключително добри източници на тези витамини и определено са от полза. Затова трябва всеки ден да хапвате поне 3 твърдо сварени яйца.

4. Чесън 

Чесънът съдържа алицин, който увеличава притока на кръв към половите органи, като по този начин повишава сексуалното желание. Чесънът е добър за подобряване на либидото, но не трябва да го вземате непосредствено преди интимни моменти, за да не отблъснете партньора с миризмата му. Но може да го ядете заедно .

5. Смокини 

Вземете пресни и сочни смокини за подобряване на сексуалната издръжливост. Те съдържат някои аминокиселини, които спомагат за повишаване на либидото.

6. Шоколадени бонбони

Шоколадите са източник на фенилетиламин – химично вещество, което те кара да се чувстваш във възторг от това, че си влюбен. Това е причината, поради която шоколадите се харесват толкова много. Освен това съдържат алкалоид, наречен теобромин, който има действие подобно на кофеина. Той осигурява на организма допълнителна енергия и предотвратява сънливостта. Някои антиоксиданти, открити в тъмния шоколад, също са добри за вашето здраве като цяло, тъй като повишават имунитета, освен че са от полза за сексуалното ви здраве.

 

Сексуалното желание е генетично заложено

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар