Живея не с мъж, а с прасе!

Направо съм бясна, защото не мога да се справя с мъжа, с когото живея! Той е изключително мръсен и разхвърлян и е превърнал дома ни в кочина.

 

Не съм някоя фанатичка на тема ред и чистота, на­ясно съм, че по-голямата част от мъжкото съсловие не са кой знае колко при­брани, но този екземпляр е наистина нещо невиждано.

Когато си съблича дрехи­те, ги хвърля, където му пад­не. Ако щете, вярвайте, но ми се е случвало сутрин да махам боксерките му от кафемашината, за да си на­правя кафе. Чистите си дре­хи пък държи на купчини по леглата или дивана, откъде­то си взима, каквото му трябва – да не губел време да ги търси из гардероба. Когато пък яде вафла, да речем, хвърля обвивката направо на пода. Да не из-падам в подробности какво е, след като излезе от баня­та или тоалетната.

С една дума, животът ми минава в тьрчане след него – да гася лампите, да затва­рям вратите, да събирам мръсното му бельо из апар­тамента, да мета боклуците, които е нахвърлял навсякъ­де, да почиствам банята и тоалетната.

Говорили сме много пъти на тая тема. Обикновено започвам спокойно и доб­ронамерено, с молба поне малко да промени навици­те си, а после задължител­но стигаме до скандали. Той е изключително арогантен и твърди, че след като ходи на работа и печели достатъч­но пари, през останалото време има право да си по­чива както си иска, а не да се прави на домакиня.

Аз също работя и съм до­ста натоварена и искам, като се върна вкъщи, да ми е приятно и уютно, а не да се чувствам като на бунище. Ежедневната и безнадежд­на борба със свинщината вече няколко години ме из­тощава и съм се изнервила ужасно. Моля ви, кажете ми – има ли някакъв начин да науча този човек на елемен­тарен ред? Нима е много, че искам да прибира нещата си и да почиства след себе си? Ще бъда благодарна на всеки съвет!

Катерина Попова

 

Бактериите в къщи

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар