Секс училище: когато е лято и сте на море, вземете всичко от него!

Кога и къде? На плажа, разбира се! Кога, ако не сега!

 

Може би само супер пуритани биха отричали, че сексът на плажа е готино преживяване, а може да стане и истинско приключение. Стига двамата да са настроени смело и ваканционно. Идеята има и противници, но лишаването от това щуро удоволствие си е за тяхна сметка.

 

  • Пясъкът се посочва като едно от най-големите неудобства в плажните волности. Е, вярно, че не е най-приятно да го усещаш навсякъде по себе си, и от­вътре, и отвън, в основата на всеки косъм, едва ли не. Той обаче става и за заигравка – въпрос на гледна точка. Има жени, за които е адски възбуждащо по ця­лото си тяло да усещат по­лепналия едър пясък, пре­месен с миниатюрни пар­ченца миди. Те твърдят, че тази „пясъчна маска“ им дава особен гъдел, срав­ним само с очакването за секс. По-капризните плаж­ни палавници си падат по гальовния ситен пясък, може би защото имат ясна представа какво чувстват, когато големи мъжки шепи го изсипват на струя върху едни определени места. Мокрия пясък обикновено избират мъжките момиче­та, които понасят да им е трудно, стига да е яко. Освен това те са достатъчно сгорещени от свалки и фантазии, че винаги им е доб­ре дошло едно солено ох­лаждане.
  • Скалите са може би най-романтичните места около плажовете, защото винаги са намек за усамотяване. Една приятелка ми призна, че нищо не може да се сравни със секс след плуване – практикувала го винаги на морето. С гадже­то си се състезавали кой пръв ще стигне от брега до любимите им скали, а след това кой пръв ще е готов за продължението. Най-готиното било, че там, насред вълните, няма екстри като дюшеци, шезлонги и дори хавлии. Всеки може в удо­бен креват, номерът е да си върхът, когато е ръбесто, мокро и хлъзгаво. Който свали мадама на такова място, негова е за дълго, ако не завинаги.
  • Водата се смята за едно от най-естествените места за качествен и чувствен секс. Още повече, ако се е ширнало море или се е оп­нала река. Както казваше един приятел – сексексперт, банята дори с най-модерни­те си екстри е ограничение. По-здраво можеш да заби­еш стъпалата си на дъното на морето, отколкото върху теракота на пода или тясна­та душкабина. Да не гово­рим за хлъзгавите вани – не ми ги хвали, с колкото и аро­матни води да са пълни. Сексът в морето е друга тръпка – все ще има някой наоколо, значи го правиш пред публика, което само по себе си възбужда стра­хотно. Винаги има риск вълните да отнесат излиш­ния бански, в което също има чар. Освен това отда­ването под вода не подле­жи на описание.
  • Шезлонгите са добро решение за консерватори, които надигат глави. Ако изброените природни даде­ности не ви изкушават, взе­мете тази пластмасова из­мислица и се възползвайте от нейните удобства. Не забравяйте обаче, че шез­лонгите са част и от друга обстановка – басейн, гради­на, тераса.

 

 

Ваканцията – заедно с любимия или далеч от него?

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар