Желанието при мъжете и дамите зависи от сезона

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Според едно проучване желанието за интимни ласки при дамите зависи от количе­ството на слънчевата светлина, която влияе върху нивото на хормоните в организма, в това число и на ендорфина.

Дамите буквално следват Слънцето, когато става дума за секс, докато върху мъжете то не влияе по този начин – те непрекъснато произ­веждат тестостерон.

Факт е, че и при двата пола загуба­та на сексуална енергия е най-голяма през декември. Жените са сексуално най-активни през април и май, а мъже­те – през август. Очевидно пикът на страстите съвпада.

Привличането между двата пола по различен начин се проявява и в раз­личните части на деня. Сутрин между 8 и 10 ч либидото на жените нараства чувствително, затова времето е под­ходящо ако не за протяжни ласки, то поне за един бърз като гръмотевица оргазъм, чието ехо остава за целия ден. За такава кратка и разтърсваща партия винаги има място – пуст все още плаж, „разкопчана“ палатка, в която нахлува планинска свежест, лодка, зареяна някъде насред вода­та, дори познатото легло в първата отпускарска сутрин. Защо не и самот­на отбивка по дългия път към морето? Работа ще свърши и сенчестата част на двора на вилата, преди любопит­ните съседи да започнат да надничат над оградата.

Времето между 10 и 12 ч жените с кеф биха посветили на оралната лю­бов и това има своето логично обяс­нение – по това време на деня се изо­стрят вкусовите възприятия. Колкото и да сте слънчасали, все ще намери­те сили да се опитате, да не говорим, че има достатъчно места, където може да го направите съвсем небрежно. Една чувствена френска любов вина­ги ще ви отведе до екстаза.

Докъм 14 ч без капчица угризения се отдайте на заслужена почивка. Ако нещо пак подгони пеперудите в коре­ма и подпали огън в слабините, овла­дейте положението с един страстен, нахален и предизвикателен език. По пладне – толкоз!

Ако точно това лято ще работите за бебе, ей сега е моментът – между 14 и 16 ч. В тези часове жените са най-майчински и най-гостоприемно настрое­ни.

Спокойните нежности – разглезващи и разтапящи, оставете за времето до 18 ч, после – до 20 ч, проверете ед­накви ли са разбиранията ви за ро­мантика. Дори да предпочитате джин с много лед, текила с лимон или сту­дена бира пред усамотена скала над вълните, послушайте заедно морето. Защото докъм 22 ч страстите стават неукротими, жените – ненаситни, а мъжете – ненадминати.

Говорехме за пиковете в любовта. Няма как да не стане дума и за спадо­вете – нормално явление за физика­та, химията, биологията и т.н. Приеме­те хладнокръвно факта, че сексът след 22 ч в около 70% от случаите е мисия невъзможна. Но само след няколко часа ще изгрее слънцето, отново ще е утро и пак ще е време за един бърз оргазъм. Кръговрат, какво да правиш!

 

 

 

Ваканцията – заедно с любимия или далеч от него?

 

 

 

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар