Какво да правим и да не правим в сексшопa?

МАГАЗИН ПО-КРАСИВИ

Кратък курс по навигация сред тайните ти желания и рафтовете в сексмагазина ти предлага Борис Фурнаджиев – а кой знае повече от него за това?

  • Най-добрата политика? Да разбереш какво искаш и да събереш нужната информация за вариантите да го поучиш – от интернет, ат разговори с приятелки.
  • Не използвай сексмагазините като място, откъдето купуваш реквизит за представление. Сексът не е постановка и няма нужда да му привнасяш някакви трикове с вибратор, за да изглеждаш освободена, ако всъщност нямаш истинска нужда или влечение към това. Мъжете не се плашат от агресивността, ако виждат, че е естествена. Дистанцира ги именно подозрението, че нещо се прави просто защото „така правят всички“ или пък момичето го е видяло във филм и прочее. Така се получават най-големите недоразумения в леглото.
  • Помни, че сексът е егоистично изживяване. Идеята е не толкова да угодиш на другия, колкото да си откровен с него какво искаш и какво харесваш. Колкото си по-ориентирана * към собственото си: удовослствие, толкова по-добър секс правиш (добър и за партньора ти!)
  • Харесай си продавач, който наистина те предразполага и ти обяснява нещата, както трябва. Може да не е в тази смяна, може да не е в този магазин. Постоянствай, докато откриеш човека, с когото си в състояние да комуникираш свободно.
  • Иди, ако трябва, 10 пъти до сексмагазина, огледай, опипай, пусни по-любопитните играчки да видиш как работят.
  • Попитай за обратна врьзка от клиенти, които са ги купили – какви усещания предизвиква продуктът, за който се чудиш?
  • Говори и с партньора си – ако предварително го „притоплиш“ към идеята, вероятно той ще възприеме появата на сексиграчка по-лесно, отколкото ако просто изведнъж я хвърлиш на леглото и кажеш: „Виж какво си купих, хайде да го пробваме заедно!“
  • Изследвай нуждите си бавно и с търпение. Не си купувай първото нещо, което видиш или което ти предложи продавачът, просто за да си излезеш от магазина възможно най-бързо. Вземи само онова, което наистина харесваш – и като функции, и като дизайн, и като идея.
  • Не избирай на базата на това кой продукт ти се вижда най- приемлив като цена. При сексиграчките инвестицията си заслужава, ако е правилното за теб нещо иначе и по-малкото пари пак ще са хвърлени на вятъра. По-добре си избери продукт, който наистина те възбужда, спестявай няколко месеца за него, но си купи ТВОЕТО нещо, а не просто някаква пластмаса. Първият опит, който имаш със сексиграчка, е определящ като първия път, в който правиш секс! Ако се получи добре, ще искаш да експериментираш още с удоволствието си. Ако обаче първото преживяване е разочароващо, може да загубиш ентусиазъм за много дълго време.
  • Посети магазина, само ако имаш желание. Ако влезеш и всичко, което виждаш, те притеснява и отвращава, просто си излез, не се насилвай. Остави този експеримент за друго време, когато ще имаш друг опит и ще погледнеш на продуктите с други очи. Всеки човек има период, когато се отваря сексуално и се опознава. Колкото си по на „ти“ със себе си, толкова по-добре ще избереш в сексмагазин.
b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар