Моден е този грим, който отива на вашето лице

Модните тенденции за лятото налагат плътна очна линия, която издължава окото, обемни мигли и романтични цветове за сенки -тюркоазен, коралов, виолетов, бебешко розов

grim

Червилата са в малина и праскова, блясъкът за устни -бледорозово.

Съветът на френските визажисти е: каквито и тенденции да налага грима, те не бива да се копират, а да се адаптират към лицето. И тъй като акцентът през лятото е върху очите, най-важни са сенките, чиято задача е да подчертаят цвета на ириса. Златно правило е да се ползват по-тъмни или по-светли сенки, но не и в същия цвят като очите.

Ако сте синеока, идеалните нюанси са в зелената палитра, люляково синьо, виолетово, оттенъците на цвят патладжан. С тези цветове сините очи изглеждат по-тъмни и по-големи. За вечерен грим са подходящи златна или сребърна очна линия. Избягвайте светлосиви и маслинови тонове.

На зелените очи подхождат виолетови и медно-златисти цветове. Лошо съчетание са нежнорозови и светлосиви и светлосиви тонове.

Погледът на дамите с кафяви очи ще е по-изразителен в гамата на охра, маслина, бронз, виолетово. Този тип жени не трябва са ползват оранжеви и кафяви сенки – те придават уморен вид, пише вестник „Всичко за семейството“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар