Как да познаете заклетия ерген?

Ето някои признаци, по които лесно може да познаете дали някой се бои от сериозна връзка и е по-склонен да си остане вечния ерген

казанова

Не понася каквото и да било нахлуване в личното му пространство. Ще се ужаси например, ако му предложите да оставите някои лични вещи в жилището му.

Дълбоко в себе си се бои да не бъде изоставен, затова поддържа неангажиращи връзки, които бързо приключва – само за да се убеди за пореден път, че любовта е невъзможна.

Постоянно и бързо сменя партньорките и сякаш не може да спре да го прави. Той просто не си разрешава да открие единствената, идеалната, неповторимата, макар че доста настойчиво я търси. Всъщност се опитва да превърне количеството в качество.

Има и точно обратен вариант и това е търсачът на идеала – за него никоя Ева не е достойна да бъде издигната на високия пиедестал на вечната любов, която той постоянно възхвалява с поетичен патос.

Страда от манията, че жените го преследват единствено от алчност и постоянно говори, че Евините щерки се интересуват само от дебелината на мъжкия портфейл, пише вестник „Всичко за семейството“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар