При избор на парфюм заложете на класиката

промоции

Парфюмерийните компании предлагат море от неустоими ухания, но кой е моят аромат?

парфюм

Основната нотка в женските парфюми са цветята. Дамата винаги се асоциира с тях – загадъчна, разкрива се постепенно, цъфти и съзрява. Символ на силния пол е дървото и всичко, което се асоциира с него – спокойствие, сила. Затова дървесните нотки винаги присъстват в мъжката парфюмерия.

Строги правила за избор на ухание няма, според френските „носове“ всяка дама трябва сама да открие аромата, който отговаря на визията и темперамента й. Добре е да съобрази парфюма с тена на лицето и цвета на косата. Ако сте блондинка с бяла кожа, нежните цветни аромати със свежи нотки са за вас.

Уханията на цветя в съчетание с подправки – канела и кориандър, придават пикантност на композицията и подчертано сладниква нотка. Напомнят на източните благоухания и са подходящи за брюнетки с тъмна кожа. Чувствените аромати я подчертават.

На дами, залагащи на деловия стил на обличане, вървят класически парфюми. В никакъв случай не са скучни, по-скоро са изчистени. Впрочем всяка жена, която се колебае в избора, може да заложи на класически аромат и никога няма да сгреши.

Унисекс парфюмите са оригинални ухания, с които се пръскат както мъжете, така и жените. Парфюмът е градация от три нотки, които се разгръщат постепенно, като основната придава характер на аромата и насочва за кого е предназначен. В унисекс парфюмът липсва и той е „безполов „. Нотките са смесени и е невъзможно да се определи дали е за мъже, или за жени. От тази II загадка идва очарованието, което се харесва на младите, пише вестник „Всичко за семейството“.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар