Любовно гадание с ябълка

Може и да не вярвате, но понякога уж случайните гадания дават много точно отговори на някои наши въпроси

Древните келти, например, са измислили не малко интересни начини за гадаене. Има няколко келтски метода за надникване в бъдещето, благодарение на които ще узнаете какво ви очаква на любовния фронт. Не бива естествено да ги приемате за чиста монета, но поне бихте могли да се позабавлявате с тях.

С нож обелете червена ябълка така, че от кората й да се образува едно-единствено дълго парче. Затворете очи и го хвърлете през лявото си рамо. Погледнете каква буква образува, когато падне на пода. С нея ще започва името на бъдещия ви възлюбен.

Загасете лампата, запалете свещ и седнете с гръб към огледало. Разрежете ябълка на 9 парчета. Изяжте 8 от тях, докато си намисляте въпрос. Хвърлете деветото над лявото си рамо, след това погледнете през него в огледалото. В играта на светлини и сенки ще съзрете знак, който ще ви подскаже какво да очаквате.

Напишете името си на камъче и го сложете в камината. Огледайте го на следващия ден. Ако е обгоряло, някой ще разбие сърцето ви. Изглежда ли добре, пред вас се задават розови перспективи.

Сложете два ореха до жив огън. Ако изгорят едновременно, всичко ще е наред. Пукне ли се единият от тях, очаквайте беди, пише вестник „Всичко за семейството“.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар