Народните лечители церят тялото с ето тези билки!

Има лечители, които не се заемат да лекуват болестите, преди тялото на пациента да е добре прочистено

Как можем да изчистим сами тялото си, така че да си осигурим добра работа на някои от важните вътрешни органи? Можем да го направим сами и у дома с ето тези рецепти, които не са трудни за изпълнение.

Използва се специална смес от билки, в която влизат: 20 грама цветове от невен, 40 г маточина, 30 г цветове от бъз, 40 г жълт кантарион. Билките се смесват и се прави отвара: на 500 мл вряла вода се слага 1 супена лъжица от билките и се вари около 3 минути. Използва се сутрин на гладно, преди обяд и след вечеря. Не се притеснявайте от лекия слабителен ефект – това е един от етапите на изчистването.

Копривата е мощно средство за изчистване на кръвта и на целия организъм. Отварата от коприва извежда шлаките, нормализира обмяната на веществата,
стимулира бъбреците да изхвърлят солите. Чаят от коприва – прясна или сушена, отлично изчиства храносмилателния тракт и стимулира имунитета. При продължителен прием копривата помага да се намалят проявите на алергия, лекува кожни проблеми, извежда солите. Особено полезна е отварата от коприва за хора с предразположение към камъни в бъбреците.

Една лъжица коприва се залива с чаша вряла вода, кисне 15 минути, прецежда се и се пие. Курсът продължава от месец до половин година.

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар