Научете повече за вашия асцендент и бъдете щастливи

Ние приписваме на живота онези качества, които са присъщи на знака на нашия асцендент

Асцендентът наподобява магическо огледало, което от едната страна отразява нас, а от другата – околния свят. И като във всяко огледало можем да видим своите предимства и недостатъците си, а следователно и да акцентираме върху главното и да коригираме някои пропуски.

Асцендент в Овен

Главно качество: решителност.
Трябва да развивате:тактичност.
Вие правите впечатление на издръжлив и енергичен човек, който се старае винаги и във всичко да бъде първи. Бързо се палите, но също така бързо охладнява-те. Понякога околните усещат вашата агресивност и ви възприемат като силен, но неспокоен човек.

Асцендент в Телец

Главно качество: спокойствие.
Трябва да развивате: чувствителност.
Хората ви смятат за консерватори (и това отчасти е истина). Забелязва се и по вашия имидж, и по това, че избягвате да проявявате открито емоциите си. Макар че в действителност сте много обаятелни. Действате успокояващо на околните, с вас е уютно и спокойно.

Асцендент в Близнаци

Главно качество: емоционалност.
Трябва да развивате: търпение.
Подвижна, общителна и безгрижна личност – така ви виждат околните. Лесно се увличате от нови идеи, готови сте за всякакви авантюри. Понякога околните трудно разбират какво искате, защото изглеждате много непостоянни и неумерени.

Асцендент в Рак

Главно качестство: загриженост.
Трябва да развивате: увереност в себе си.
На пръв поглед изглежда, че сближаването с вас е лесно, но човекът, който пожелае да го направи, ще усети, че вие никого не допускате близо до себе си. В действителност това не е твърдост или строгост, а повишена емоционалност и чувствителност, пише вестник „Феномен“.

Продължава ТУК

b17_0

Share this post:

Прочетете още:

Добавете коментар