Влюбих се, а имам три деца! Да напусна ли мъжа си?

Ти лайф за Лекува


Чак сега на 47 разбрах какво е истинската любов. Колебая се обаче да напусна семейството си

Досега не бях подозирала, че всъщност никога не съм знаела какво е истинската любов… С мъжа ми сме женени от 25 години, имаме три деца – две момичета и едно момче. Винаги сме се разбирали добре, живели сме добре заедно и навярно затова съм си мислела, че това е любов. Оказа се обаче, че няма нищо общо с това, защото преди две години неочаквано за самата мен срещнах любовта и оттогава нещата се обърнаха с главата надолу…

Изневерявам вече две години и някак си засега успявам да го правя незабелязано. Съпругът ми не е заподозрял нищо, но не знам докога мога да продължавам така.

Изпитвам чувство за вина, а от друга страна човекът, с когото се срещам ме притиска да заживеем заедно. Знам много добре обаче, че децата няма да ми простят и една такава стъпка ще означава да ги загубя, макар че той твърди, че няма нищо против да живеят с нас. Съпругът ми също няма никаква вина, винаги е бил добър съпруг и баща и това, че не го обичам всъщност е единствената му „вина“.

Наистина не знам какво да направя.

М.З., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

2 коментара

  1. blyn says:

    Това, което си написала е пълна простотия!!! Мъжът ти няма вина затова, че ти не го обичаш. Вероятно той ти показва всеки ден с малки жестове, че е така.“ Обичам те“ може да се изрази и с неща като:“ Обади ми се, когато пристигнеш.“ “ Как мина денят ти?“ И т.н. Ако той и след 25 години продължава да се интересува от теб, значи че те обича. А това, че 2 години си с някакъв друг човек не означава нищо. Това е страстна връзка. Тя ще се изчерпа след година или две. И тогава ще се хапеш по гъза затова, което си направила. Ще загубиш доверието на децата си, родителите си и на всички приятели, които имаш сега. Защото много от тях могат да си помислят, че щом лъжеш толкова долно собственото си семейство, можеш да излъжеш или вече си лъгала и тях. Затова ти казвам да вземеш да се разкараш от този идиот и да не споменаваш никога и на никого на свой познат, защото не знаеш кой с кого си общува!!! На мъжа си за компенсация му на прави подарък с втора жена в леглото! А след това, ако се отпусне ще приеме и втори мъж като мъжа може да го избере той. Ще видиш, че любовта и страстта са много близки и в същото време толкова далечни една от друга. Спри да му изневеряваш, защото ако бъдеш поставена в обратната позиция ще ти се пръсне сърцето!!!!

  2. Дора Робева says:

    Изживей си връзката и любовта, но не си разваляй семейството!
    Някой ден ще разбереш, че мъжът от страничната ти авантюра не е това, за което го мислиш сега. Едно е да се виждате само за приятни удоволствия, съвсем друго е да решавате изнервящи проблеми и ежедневни битовизми! Тогава няма да ти е толкова „розов“ погледът върху ситуацията, може дори да се окаже много по-зле, отколкото би ти хрумнало дори!
    Всичко минава и заминава. Запази си семейството!

Добавете коментар