Ритуали за привличане на пари, които не сте знаели досега!

Ти лайф за Лекува

Съществуват множество ритуали за привличане напари, използвани още в древността


Много хора смятат, че паричната магия е губене на време. Всъщност тя не дава ефект, ако не вярвате в нея и очаквате парите да завалят като дъжд, докато вие стоите със скръстени ръце. Ритуалите, привличащи богатство, са само спомагателен елемент, те помагат по-бързо и лесно да постигнете финансов успех.

Не изхвърляйте стария портфейл

Вземете стария си портфейл и сложете в него банкнота. След това го скрийте в източната част на дома. След месец го извадете и сменете банкнотата с такава с по-голяма стойност. Ритуалът се провежда, докато не видите неочакван приток на пари в дома.

Примамка за пари

За да е ефективна, използвайте в създаването й всички парични елементи: зелен цвят, числото 5 и метал. Не забравяйте и паричния ден – четвъртък. Вземете зелена метална кутия (или я боядисайте в съответния цвят), напълнете я с монети от 5 или 50 стотинки и я затворете. След това обиколете целия си дом с тази „примамка за пари“, като я разтърсвате като дрънкалка. По време на ритуала мислете за сумата, която ви е нужна. Резултатът няма да закъснее и скоро ще имате възможност да получите тези пари.

Като на игра

Вземете няколко банкноти – желателно по-едри и нови. Вечерта ги поставете в дома си на различни места: в спалнята, в банята, в кухнята и т.н. Когато сутринта се събудите, ще се натъкнете на първата банкнота. Вземете я, сложете я в портфейла си отделно от останалите. В този ден трябва обезателно да я похарчите, но не цялата, а да ви остане ресто. На другата сутрин повторете действието и вземете друга банкнота. Направете същото и в следващите дни, докато всички банкноти, които се разпръснали в дома си, не свършат. Тази игра-ритуал ще ви увлече и неусетно парите ще изпълнят живота ви.

13 свещи

Този ритуал за увеличаване на парите е бил особено популярен сред нашите прабаби. Трябва да се извърши на 13-о число, месецът не е от значение. Купете в църквата 13 свещи. Задължително условие е, че трябва да ви върнат ресто в дребни монети. След това се върнете у дома и разпръснете монетите по пода. Внимавайте цялата вечер да не се докосвате до тях. Преди да си легнете, запалете купените свещи. На сутринта, преди още да сте се измили, съберете монетите, завържете ги в кърпа и ги скрийте под леглото си.

Парично дърво

Вземете саксия с пръст и посадете в нея семена от каквото и да е растение, като заровите заедно с тях и монета. В процеса на този ритуал мислете за това, че от семето ще порасне парично дърво, което с всеки ден ще става все по-високо и по-силно, както и вашият финансов капитал.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар