Влиянието на Сатурн (2018-2020) върху зодиакалните знаци – от Везни до Риби

Ти лайф за Лекува

Везни


Козирогът заема IV дом във вашия знак, който отговаря за семейството, миналото, бъдещето и подсъзнанието. Пресичайки знака Козирог, Сатурн оказва влияние върху тези сфери от живота ви. Много е възможно в края на транзита на строгата планета през 2020 година да решите да се преместите. Ако не ви харесва там, където живеете, това е най-подходящият момент да освежите жизненото си пространство, особено ако това е свързано с реконструкция или модернизация. Четвъртият астрологически дом отговаря за миналото и бъдещето. Най-вероятно ще се замислите сериозно за своето бъдеще, за желанието си да пренастроите живота си, като цяло.

Сатурн ще окаже силно влияние и върху подсъзнанието ви. Ще започнете да търсите отговори на въпросите си в книги, които са необходими за пробуждане на вътрешния ви дух. Ще трябва да вземете решение какво искате от живота си: какво очаквате от семейството, на коя професия смятате да се посветите, готови ли сте да поемате отговорности. Възможно е също да се замислите дали искате да имате дете и влиза ли въобще в плановете ви да подарите на този свят още един човек.

Ако очаквате дете, но се страхувате, че няма да се справите с огромната отговорност, Сатурн ще способства да преодолеете този страх, като създадете конкретен план за действие и го следвате.

Скорпион

Думите, мислите и езикът могат да станат втората ви природа. Не сте човек, който лъже и лицемери, всичките ви думи идват направо от сърцето. Сатурн в Козирог преминава през III дом на вашия знак – Дома на общуването. В това време думите и мислите ви ще се ценят високо от хората около вас. Но не трябва да се увличате, понякога е по-добре да премълчите и да изчакате подходящия момент, преди да се разкриете пред някого.

Периодът до 2020 година е отлично време да съберете спомените си от миналото и да си направите изводите. Ако имате връзка, сега трябва да сте по-сдържани, за да не повторите старите грешки.

Сатурн изисква дисциплина, затова бъдете сериозни и усилията ви ще бъдат възнаградени.

Планетата оказва влияние и на общуването с вашето обкръжение. Както винаги сте комуникативни. Но ще трябва да се откажете от връзките си с някои хора и места, които сте посещавали в миналото. Оставете старите си навици, намерете нови приятели и нова компания в този преходен период.

Роднините са друга ключова дума за III дом на вашия знак, през който преминава Сатурн. Възможно е ваши братя или сестри да са се решили на най-отговорния избор в живота си и да ви поканят на сватба или да споделят мъката си от раздялата с любимия човек.

Стрелец

Планетата Сатурн, който преминава през знака Козирог до 2020 година, ще посети вашия II дом в наталната ви карта, който отговаря за финансовото благополучие, талантите и ресурсите. В този период ще можете да се реализирате максимално и да постигнете успехите, за които мечтаете. Ще реализирате талантите си, ще приложите способностите си и ще използвате всички ресурси, благодарение на които ще спечелите пари. В течение на три години ще имате достатъчно време да усъвършенствате навиците и уменията си, за да усвоите всички тънкости на професията.

да развиете вродените си таланти, за да постигнете още по-голямо процъфтяване и изобилие.

Козирог

Сатурн е навлязъл в знака ви през декември 2017 година и ще остане там практически до края на 2020 г. Настъпва време на промени, но не трябва да се страхувате от тях и да им се противите.

Този период ще ви позволи да се съсредоточите върху това, което е най-важно за вас. Да разберете смисъла на живота си и да реализирате задачите, заради които сте се родили. Може да настъпят някои изменения, но те ще ви помогнат да откриете истината и своето съкровено Аз. Ще се почувствате онзи човек, който винаги сте искали да бъдете, а не този, който сте в момента или какъвто искат да ви виждат околните.

Избавете се от съжаленията и обидите, за да изчистите енергията си и да създадете пространство за растеж и свобода, за да сте верни на себе си. Възможно е се изкачите по кариерната стълбица. Оставете старата работа и си намерете нова или получете допълнително образование, за да се захванете с нещо, което повече подхожда на личността и плановете ви.

В отношенията се появяват ясни граници, затова имате време да се съсредоточите върху себе си. Това е невероятно важен момент за самоанализ и преоценка.

Ако сте били небрежни към здравето или финансовото си положение, Сатурн в Козирог изисква усъвършенстване на тези аспекти от живата ви. Понякога транзитът на Сатурн през вашия знак може да е сложно време, но в близките години ще разберете ролята и значимостта му в преориентацията на бъдещето.

Водолей

Сатурн, транзитиращ през Козирог, ще посети един от секторите на вашата астрологическа карта – XII дом. Това е интересно място, тъй като този астрологически дом традиционно се нарича Дом на затворите, болниците и манастирите, защото той властва над тайните, тъгата и самопожертвованието.

Близките три години са уникална възможност за осъзнаване и растеж. Ще установите, че имате повече време за себе си. Действията на вашите активни и весели приятели и роднини ще ви се струват прекалено натрапчиви. Повече ще ви се иска да се усамотявате и да възстановите силите си.

Под влиянието на планетата ще можете да достигнете духовен ръст, ще се появят възможности да се оттеглите от всекидневната суета и да прекарате време сред хора, които са дълбокомислени, близки до вас по дух и се придържат към принципите на алтруизма. Ваш приятел може да ви предложи да се присъедините към тайна група, може би свързана с шаманизъм и свещени церемонии. Отворете скептичния си разум за постигане на висшата истина.

Тъй като XII астрологически дом властва и над тайните, напълно е възможно да бъдете очаровани от някого и да встъпите в романтични отношения, които ще трябва да запазите в тайна от окопиле. Не се съмнявайте, че те ще са ви от полза.

Риби

Скъпи Риби, дошло е време да си изясните отношенията с вашите приятели. Пътешествието на Сатурн през знака Козирог до 2020 година преминава през вашия астрологически дом на приятелите, групите и организациите. Имате няколко години, в които да промените възгледите си за клубовете, в които членувате, обществените организации и движения, за които давате пари и отделяте време за благотворителност. Някои приятели постепенно напускат вашия кръг на общуване и вие го предчувствате, защото на интуитивно ниво знаете, че връзката между вас е като тънка нишка, която не може да задържи дружбата ви. Това ще ви даде възможност за нови запознанства.

Под влиянието на Сатурн, който олицетворява възрастта и мъдростта, ще се ориентирате към хора, които ще ви привличат със собствения си личностен растеж. Избирайте приятелите си внимателно, за да не се чувствате задължени да отделяте време и пари за нещо, което вече не ви интересува.

Наградите, които очаквате или са били отложени, се появяват в живота ви в края на транзита на Сатурн през Козирог (2019 или 2020 година). Вашето време и усилията ви ще бъдат вложени за развитието на връзките с други хора, както и за установяване на зрели отношения, базирани на ясно определени очаквания.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар