Ритуал за пари и късмет: Как да се измъкнете от паяжината на кредите?

Ти лайф за Лекува

Неслучайно банките и микрофинансовите организации постоянно рекламират услугите си по кредитиране


Отначало месечните задължения не ни се струват толкова съществени. Но времето минава и става все по-трудно да разкъсаме паяжината на дълговете.

При това към финансовите проблеми се прибавят и психологически: човек изпада в депресия под натиска на постоянния комплекс на бедността, който не му позволява да се радва пълноценно на живота. Но реалностите на съвременния живот са такива, че без кредити (в това число и ипотечни) повечето от нас не могат да се справят. Затова, ако ви се наложи да прибегнете до услугите на финансови организации, е добре да усвоите няколко прости правила.

Преди подписването на кредитния договор
внимателно го изучете (особено дребния шрифт!). Убедете се, че всичко ви е ясно. Помолете да ви направят разпечатка на всичките ви бъдещи плащания

— какви суми и в какъв срок сте задължени да погасите. Този график ще ви помогне да оцените възможностите си и още веднъж да премерите всички „за” и „против”.

Не се препоръчва да оформяте заем, ако вече имате непогасен кредит

— това е пряк път към вашето приобщаване към „кастата на вечните длъжници”.

Постарайте се да вземате такива суми, че месечните ви плащания да не превишават 50% от дохода ви. В случай на просрочване веднага се явете във финансовата организация, за да можете заедно с представителите й да намерите оптималния изход от създалата се ситуация. В противен случай ще ви бъдат начислени максималните глоби и лихви.

В БЛАТОТО НА ЗАЕМИТЕ

Преди всичко не се отчайвайте. Да, ситуацията е трудна, но единствено вие можете да я разрешите. В никакъв случай не се самообвинявайте за случилото се. Грешките са неизменна част от съдбата ни. А чувството за вина изсмуква огромно количество енергия, която ще ви е необходима за промяната на живота ви в положителна посока.

Отнесете се към дълговете си като към полезен опит и направете нужния извод – вече знаете как не трябва да постъпвате!

Ясно формулирайте финансовите си задачи: колко пари и в какъв срок трябва да спечелите, за да се измъкнете от ямата на дълговете; каква допълнителна работа можете да намерите.

Съставете подробен план за действие и не отлагайте изпълнението му

Ако месечните ви плащания са прекалено големи, Договорете се за преструктуриране на дълга ви, така че да намалите вноските си – поне за известно време.

Ако, обратното, имате възможност да погасявате по-големи суми, възползвайте се – така по-бързо ще се върнете заема. Грамотно разпределяйте средствата си, анализирайте разходите си. Повярвайте, със сигурност има възможност да се откажете от нещо, да продадете нещо и да погасите част от дълга си.

КАК ДА СЕ СПРАВИТЕ С ПОМОЩТА НА МАГИЯ

Някои народни обреди и практики могат да ви помогнат да се справите със ситуацията. Защото магическото им въздействие способства за създаването на такива условия, в които по-лесно да припечелите пари и да върнете кредита. Но и тук властват определени правила.

Всички обреди за избавяне от задължения трябва да се изпълняват в период на намаляваща Луна (нали искате да се отървете от задълженията си).

Не разказвайте за такива ритуали на приятели и познати – това е само ваше лично общуване е Висшите сили, външната намеса може само да навреди.

Много е важно искрено да вярвате в ефективността на ритуала. По време на (фовеждането му се старайте да вложите в него колкото се може повече вътрешна енергия.

Не изпълнявайте няколко ритуала поред. Между тях трябва да мине не по-малко от седмица.

За мъжете най-голяма сила имат заклинанията, направени в „мъжки” дни (понеделник, вторник, четвъртък), а за жените – в женски дни (сряда, петък, събота).

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар