Зодиакални двойки, които трудно ще се разбират помежду си

Ти лайф за Лекува

Тези зодиакални двойки трудно ще се разбират помежду си. Но, няма да има липсва любов, която да балансира недоразуменията


Животът ни събира, без особено да се съобразява с хороскопите. Човек не си избира началника, колегите, роднините, съпруга/ата, дори собствените си родители и деца.

ОВЕН И СКОРПИОН

Отслаби контрола! Педантичният Скорпион подозира Овена във всички грехове и постоянно го контролира. Двойката може да се задържи на повърхността единствено със силата на общата управляваща планета – Марс. За целта мощта й трябва да се насочи навън: да се открие общият враг и да се следят действията му.

TEЛEЦ И СТРЕЛЕЦ

Хедонист и идеалист. Мудният и стабилен Телец дразни Стрелеца с целеустремеността си. Телецът живее със земните радости, а на Стрелеца му дай космически празници. Тук е нужна съвместна работа: деветият знак в Зодиака да усмири страстите си, а Бикът малко да се забърза.

БЛИЗНАЦИ И КОЗИРОГ

Бъди благодарен! На строгия, праволинеен и не особено енергичен Козирог му е интересно всичко ново, с което го дарява контактният и подвижен Близнак. Но с времето суетата и претенциите на този вечно тичащ напред „локомотив“ го уморяват. И тогава Козирогът трябва да си припомни старите заслуги на партньора и да прояви търпение и благодарност.

РАК И ВОДОЛЕЙ

Мъдростта на очакването. Домошарът и спокоен Рак мечтае за семейство и деца, докато креативният и свободолюбив Водолей търси нови пътища за реализация на личността си. Ако Ракът не му пречи и го остави да търси творческото си начало с обещанието да го очаква с вкусен обяд и топла постеля, след като се налудее, Водолеят обезателно ще се върне в домашното огнище да си отдъхне.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар