Какви промени носи първия месец на новата година?

Ти лайф за Лекува

През първия месец на новата година всичко ще се променя – активно и за добро


И с голяма любов към вас, ако приемете измененията спокойно и без паника. Януари разкрива врата към нова реалност, която обещава много интересни неща…

Огнената стихия изгражда мощен поток, прониквайки във всяко сърце, във всеки живот и всяка съдба. Трябва с любов и благодарност да приемаме тази сила, дори и да не ни е съвсем приятна. Работата е там, че огнените енергии през отиващата си година са много мощни и носят безпокойство за по-нежните натури. Но на активните индивиди енергията на огъня прибавя смелост, реакция и сила. Семейните отношения могат да бъдат подложени на всевъзможни проверки за издръжливост, уважение, взаимно разбиране и вярност. Близките хора (а дори и напълно непознатите) могат да ви озадачат с нелогични постъпки.

Опасни дни дни, когато могат да настъпят конфликти, затова трябва да сте предвидливи и мъдри, са 17,25,30 януари

За тези, които търсят любов, най-благоприятни са 18, 22 24 януари. Бъдете внимателни на тези дати, не се взирайте в телефоните си, а се оглеждайте Около себе си.

Двойките, които ще се формират в дните от началото на годината, ще наподобяват италианска фамилия: страстни, шумни, обичащи вкусно да похапнат, да живеят с шик, страстно да се карат, а след това също толкова страстно да се помиряват.

Бъдете внимателни към децата, особено към тийнейджърите. Мощните огнени енергии повишават активността и раздразнителността им, заглушават чувството им за самосъхранение, пагубно се отразяват на концентрацията и предвидливостта им. В идеалния случай ги водете за ръка – в прекия смисъл на думата. Ясно е, че това е невъзможно, затова задачата на родителите не е лесна – да станат невидими, но неотлъчно до децата си ангели пазители. Отделете особено внимание на подготовката за новогодишните празници заедно с тях.

Децата изискват особено внимание 24, 26 януари.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар