Земните ангели – те са сред нас!

Съществуват черти, характерни за всички земни ангели, както и по-специфични разлики, срещащи се само у представителите на отделните царства


Ето пример за една от тях.

Усещане за уникалност и различност

Практически всички земни ангели признават, че още от деца „се чувстват различни от останалите”.

Много земни ангели в различни периоди от живота си стават обекти на зли шеги и издевателства просто защото външността, увлеченията или поведението им „не се вписват” в общоприетите стандарти.

Повишената чувствителност към други хора, към химически вещества и към насилието също са характерна черта за тях. Земните ангели се чувстват много неуютно, кога-то са сред множество от хора и са подложени при това на въздействието на прекалено силни емоционални и физически излъчвания, които излизат от околните.

По-вечето земни ангели са се научили да избират продукти, почистващи и миещи средства, както и парфюмерия и козметика с ниско съдържание на химически добавки, тъй като често са склонни към алергии. А насилието във всякаква форма им действа потискащо – било то семейни скандали, негативна информация в новините или филми със сцени на жестокост.

Това понякога дразни околните: „Прекалено си чувствителен!”. Да чувствителността е свещен дар, който земните ангели носят със себе си на нашата планета. Тази дарба им помага интуитивно да избират видовете дейност, къ-дето приносът им може да бъде особено ценен. И дори ако земните ангели много пожелаят да се избавят по някакъв начин от тази си черта, въпреки всички усилия те не успяват да го направят!

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар