Да му кажа ли, че знам, че ми изневерява?


Мислeх, че пиянства с приятели по цяла нощ, той бил с любовница

Омъжена съм от 8 години. Имам две дечица. В момента се чувствам толкова зле, че не знам какво да правя и с кой да споделя мъката си. Реших да не занимавам близки засега, а да изчакам да видя какво ще се случи.
Мъжа ми има едно хоби да си пийва с приятели до сутринта почти всяка седмица и аз като добра съпруга не го спирам. Това е от началото на брака ни.
Седем години си бях в къщи да отглеждам децата. От една година работя и съм заета по 12 часа. През лятото един ден излезе вечерта без да каже къде отива и не се прибра до сутринта.
Много сериозно се скарахме, но както винаги единият трябва да отстъпи, и това отново бях аз, в името на семейството с надеждата за по-добро.
Сега 4 месеца след това сънувах сън, който предвещава изневяра. Започнах да се замислям, установих промяна в поведението му – по-грижовен и щедър.
Взех телефона му (за първи път) и видях съобщения от „Илиян“, в които се разбира, че това е жена и те се подканват за среща.
Това е, сега се чудя да му кажа ли или да изчакам? Какво ще ме посъветвате?

В. М., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

4 коментара

 1. Йордан Хараланов says:

  Кажи му. И него отлагай въобще. Няма какво да чакаш да видиш. Направо действай.

 2. Заприн says:

  Аз,чаках 16г.Няма ефект.Моита пиеше по 5 ,6 и не се пребита ше.Отгледах две хубави щерки разведох се и си намерих любовта на живота и не съжалявам.Младаси късаи и не съжаляваи.

 3. Елена Минева says:

  Какво ще чакаш???Положението ще се усложнява все повече!!!Избий си илюзиите!!!Няма какво да отлагаш,кажи нещата ясно и прямо,в прав текст!Така се превръщаш в жертва и отлагаш неприятната ситуация само!Неизбежно е неприятното,но е за най-добро!За какво ти е живот -агония???!!!

 4. Eva says:

  Kak taka shte hodi da piqnstva vsqka sedmica i to do sytrinta? Pri polojenie che si ima semeistvo jena i deca vkushti wtf?! Nqma da malchish az napravih tazi greahka gledala sam mn pati v telefona mu i sam vijdala mn nepriqtni neshta taka che pravo kume v ochi deto se vika uspeh

Добавете коментар