Не знам какво да направя. Мъжът ми иска да правим секс с други семейства!


И аз може да съм имала фантазии, но той винаги ми е бил достатъчен

Има едно нещо, което силно ме притеснява от известно време насам. Имам добро семейство – съпругът ми е едва второто гадже в живота ми и сме заедно от 22-годишни, а се оженихме, когато и двамата бяхме на по 27. Имаме две деца, разбираме се добре, и да сме се карали понякога, никога не е било нещо фатално и обикновено ни е минавало още същата вечер. Навярно за добрия ни съвместен живот помага и това, че сериозни материални затруднения почти не сме срещали, можем да си позволим почти всичко, което пожелаем.

Но… не знам защо, дали е от навлизане в критическата възраст, от няколко месеца той се опитва да ме навие да излизаме и да се срещаме и с други семейства. Тоест – да правим секс, като се разменяме. Знам, че му казват суингърство, не знам откъде му е дошло наум, но става все по-настоятелен. Аз никак не искам да правя такива неща, но ме е страх да не го изгубя, ако го отрежа.

Н., Д., 44 г., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

 1. Michele says:

  Здравей,
  при дългото съжителствуване, настъпва една рутинност в отношенията. Предимно в сексуално отношение. Тези моменти се забелязват след третата, седмата и тринадесетата години. Това са приблизителни цифри. Тогава повечето разумни и по- разкрепостени хора търсят начини, да стимулират сексуалния си живот. Един от най- честите е „sex with exchange“- секс с други партньори и смяната им. При условие, че и двете страни на тандема са в синхрон в мисленето, не е проблем. В повечето общества, това минава добре. Но при българите е комплицирано. Манталитета и разбиранията са други, често след такъв акт се стига до ревност, загуба на доверие и разрив. В този смисъл е добре, човек да увери себе си, че има пълно доверие в партньорът си и реципрочно. Да осъзнават и двамата, че го правят единствено и само за стимул, и удоволствие. Да са убедени, че няма да вложат чувства.
  При мен нещата се развиха доста рано. Още на втората година забелязах, че съпругът ми губи интерес и е доста еднообразен и пасивен. Никога не ми е отказвал секс, почна да ме оставя аз да поемам инициативата. Това ме накара да помисля по- задълбочено в/у проблема. Като психоложка аз имах доста по- ясно виждане по тези въпроси. Това малко го притесняваше, поне на мен тогава така ми се струваше. На това и отдавах в началото, неговата пасивност и плахост дори. Но бързо схванах, че причината е друга. Познавах го добре и знаех, че е от типа хора, които постигнат ли нещо, то им става безинтересно. Имахме тогава две деца, като едното го родих година и малко преди брака ни. Още когато забременях и той почна да ме навива да се бракосъчетаем. Нямах голям избор, а и го обичам. Беше време. Но явно точно бракът стана причина за промяната. Реших да поговоря по въпроса с него. Усещах че му(ни)трябва стимул. Чаках удобен момент. Най- неочаквано една събота вечер се появиха в нас брат ми и снахата. Бяха ходили на гости в близост. Брат ми взимаше някакъв медикамент. Беше преживял катастрофа преди около месец и не можеше да шофира, а милата му женичка, не се усетила и пийнала чаша червено и преди това една бира. Брат ми се усетил и не и дал да шофира. Решил да поседят в нас докато и помине алкохола.
  Да, ама не! Съпругът ми им се зарадва, веднага предложи нещо на масата. Те отказаха, но той настоя с мотива, че няма никъде да ходят, ще спят тук. И така хи хи- ха ха, на сексуални теми до към два часа. Разисквахме въпроси за инцест- а, когато забелязах доста силна възбуда в брат ми и съпругът ми. Самата аз също не бях от охладените. Темата за роднинските връзки винаги е оказвала доста силни химически реакции върху мен. Често съм си задавала въпроса, какво ли бих усетила, ако правя секс с роднина и винаги в съзнанието ми виждах баща ми, Бог знае защо него.
  И в този момент забелязах и нещо друго, което ме довърши. Съпругът ми седеше до снаха ни, ръката му беше на бедрото и, почти на онази работа. Полите и се бяха вдигнали доста и се виждаше ясно част от венерината област. При тази гледка и аз пламнах. Бяхме седнали на ъгъл, съпругът ми и снахата, до нея на другата част аз и брат ми. Пред нас имаше една ниска маса, на височината на коленете. Когато видях това, прехвърлих погледа си върху онази част на съпругът ми, която го издаваше. Малко се притесних от мисълта за брат ми, който е и доста буен. Обърнах се към него и що да видя, само дето членът му не бе изскочил от скривалището. Той схвана тревогата ми и каза тихо:
  – Нека, остави ги! Готини са и ми харесва това.
  Но на мен ми се отразяваше доста неочаквано, много силно. Такава възбуда не си спомням да ме е обхващала. Тогава си зададох въпроса, всичко е супер, нямам против мъжът ми да оправи снахата, но с мен какво става. Тогава се обърнах към брат ми:
  – Тия както са я подкарали, ще си легнат и ти можеш да се включиш, ами аз?
  – Какво ти? Кой ти пречи да се включиш и ти? От мен ли се…
  В този момент гледах как Жана хвана ръката на съпругът ми и си я постави на вулвата. Това ми качи градуса и аз без да се замислям посегнах към брат мис думите:
  – Ще разчитам на теб!
  Ръката ми вече беше на онова место. Той не продума нищо, привлече ме и почна да ме целува. За мен това беше нещо ново. Пламтях и горях! Периферно забелязах, Жана е вече полу гола. Но забелязах и знака който съпругът ми даде на брат ми. Което трябваше да означава: давай смело!
  И така давай смело се оказахме в един момент всички в едно легло, голи и без задръжки. Жана виеше като гладен вълк, а аз стенех със сълзи от удоволствие, че повивах. Последваха няколко смени и накрая сме заспали.
  В следващите дни не си спомнях нищо, освен преживяното. Интересното беше, че несъзнателно очаквах, следващия сеанс. И не се излъгах, още на другия ден съпругът ми ме попита, как ми се е отразило. Разбира се бях искрена и казах, че е било прекрасно. Така се започна. Постепенно привлякохме и други в това число сестра му и брат му със жените си. Вече години от тогава, но изчезна онази негова апатия. Говорим си открито, казваме си желанията и животът ние чудесен.

Добавете коментар