Тя ми каза: Обичам те, но не съм за теб


Аз искам да сме заедно – нищо, че е с 6 години по-голяма и с две деца

Аз съм младеж на 33 години, работя в шивашка фирма с доста жени и моята история започна от там – с жена, която е с 6 години по голяма от мен и с две деца. Всичко започна в началото на годината. Пет месеца флиртувахме. Дойде момента да й кажа, че съм готов да живея с нея, толкова силна тръпка имам към нея, даже и дори и секс не бяхме правили. Тя живее с мъж от 9 години, но прекрати връзката си с него заради мен.

На практика живях в тях месец и половина, работихме заедно, живяхме заедно и нe си омръзвахме, любовта и страстта беше толкова силна, че никога досега не съм изпитвал такива чувства. Казваше ми, че нещата са много сериозни и аз бях готов да живея с нея даже и да е с две деца, на мен не ми е проблем, даже и да не ми роди дете, просто си искам половинката.

Родителите ми бяха твърде против тая връзка, не я одобряваха. Една вечер си стояхме заедно и ми изрече думите, че трябва да я пусна, че това не е бил живот за мен. И тогава все едно мина влак през мен, та нали това е моят живот аз решавам как ще го живея. А тя ми казва, че след време ще съм щял да й бъда благодарен, тъй като трябвало да имам семейство и дете. Какво означава „много те обичам, но не мога да те имам“ – това са нейни думи.

Вече седмица сме разделени, чуваме се по телефоните, казваме си как се чувстваме, плачем заедно, но не сме един до друг. Не знам колко от вас биха направили такава крачка, но аз съм готов да жертвам бъдещето си в името на любовта.

Стоян С., София

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар