Съществува ли портал към паралелна Вселена?

Според шокиращо заявление на британския медиум Дама Форсайт тя е открила портал към паралелна Вселена

paralelna-vselena
Реалността, в която тя попаднала, се оказала копие на нашия свят, но без проблеми, болести и какъвто и да е намек за агресия.

Откритието на Форсайт е предшествано от серия загадъчни изчезвания на тийнейджъри в панаирната къща на смеха в град Кент. През 1998 г.оттам не се връщат четирима младежи. След три години изчезват още Двама, после още… Полицията не открива следи, свидетелстващи за отвличане.

„Историята е много загадъчна – казва кентският детектив Шон Мърфи. – Така например всички изчезнали се познават помежду си, а инцидентите се случват винаги в последния четвъртък на месеца. Най- вероятно става дума за сериен маниак.”

Според Мърфи престъпникът прониква в къщата на смеха през таен проход, който обаче не е открит от полицаите, нито пък други следи от дейността на престъпника. Излиза, че издирваните тийнейджъри са се изпарили във въздуха!? След затварянето на тайнственото помещение изчезванията на деца спират.

Според Форсайт входът към паралелния свят е в едно от кривите огледала. То може да се задейства само от „нашата” страна. Вероятно някой случайно го е открил, когато изчезналите за първи път попадат там. А след това озовалите се в капана деца са започнали да привличат и свои приятели.

Загадъчните свойства на кривите огледала са проучвани по време на изследването на тибетските пирамиди от професор Ернст Мулдашов. Според него много от тези гигантски съоръжения са съпроводени с различни по размер вдлъбнати, полукръгли и плоски каменни конструкции, които учените наричат „огледала” заради гладката им повърхност. В зоната На предполагаемото им действие членовете на експедицията на Мулдашов усещат неразположение. Някои се виждат като деца, други сякаш се пренасят на
непознати места. Според учения посредством такива „огледала”, намиращи се вблизост до пирамидите, може да се променя потокът на времето и да се управлява пространството. Древни предания гласят, че такива комплекси са използвани за преход в паралелни светове и според Мулдашов това не е празна фантазия.

За съществуването на паралелни светове сериозно се заговори в последната четвърт на миналия век, когато броят на наблюдения на НЛО прехвърли милион. Учените справедливо отбелязват, че ако такива свидетелства бяха десетки, версията за извънземни гости не би издържала на критика. Но при такова количество официално зарегистрирани съобщения от цял свят картината се променя. С какво нашата планета интригува съседите ни по Вселена? Нима междугалактическите полети за тях са нещо като отиване на пикник? А може би техният„аеродрум”най- вероятно се намира на Земята. Но къде?

Според писателя фантаст и учен Александър Казанцев съществува хипотеза, че нашата Вселена не е триизмерна, а с… 11 измерения. Тя би могла да вмести в себе си три триизмерни свята, разделени от две преходни измерения. Тези три свята, без да се виждат помежду си, сякаш са разположени на трите етажа на сградата-планета. На единия сме ние, на другите два – „извънземните”. Ако това е така, веднага става ясно защо най- мощните и съвършени радиотелескопи нито веднъж не са зафиксирали НЛО, докато се приближава до Земята илия напуска.

Още през 1930 г. ученият Чарлз Фрот въвежда термина „телепортационни места”, с който обозначава зоните, където са отбелязани необясними и невидими премествания на обекти в пространството. Те действително съществуват и за тях споменават отделни изследователи. Но опитите специално да се провокира теле- портация, засега са неуспешни.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар