Всичко беше прекрасно, докато един ден не ме нарече уличница!

Ти лайф за Лекува

398ecb0d00000578-3856266-image-m-49_1476989245476
Замина да учи в София и тогава започна ревността. Негови приятели са го лъжели за мен

С голямата ми любов се запознахме, когато аз бях още на 15, а той на 17 години. Няколко години, докато му се наложи да замине да следва в столицата, бяхме неразделни. Замина да учи в другия град, но всичко беше ок! Говорехме си с часове, пишехме си смс-и и т.н. Той си идваше почти веднъж месечно. Идеята беше след година като ми дойде времето и завърша гимназията, и аз да кандидатствам в София и да бъдем пак заедно.
Докато един ден не ме нарече уличница! Това бе най-големия шок в живота ми. Казах му да не ме търси повече. Уж спря, но разбрах че е започнал да ме следи. Така и не можех да разбера на какво се дължи тази коренна промяна.
После разбрах, че негови приятели му пишели срещу мен. Как съм излизала с други и така нататък – нещо, в които просто нямаше никаква истина. Те са искали да ни разделят, и аз не знам защо. И той повярва на тях.
С него се чувствах сигурна и бях убедена че няма да ме нарани, но уви не стана така! Сега казва на всички че той ме бил зарязал и говори глупости за мен,от което ме боли. Но аз вече казах край и така свърши всичко поне за мен, а той продължава да звъни на мои приятелки да пита за мен…

М.В., Плевен

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар