Каква е тайната на магнитните хора?

Особен бум в изследването на ефекта на магнетизма има през XVIII век

магнитни хора
Французинът Ориоли устройва представления, спирайки във въздуха летящи към него куршуми. А през май 1856 г. италианецът Регазоли хвърля цял Париж в шок, като само очертава с пръст по земята въображаема линия. И никой, абсолютно никой от присъстващите в залата не успява да прекрачи през нея! Напротив, всички желаещи прилепват към линията.

Но хитрият италианец не се задоволява с това. Той взема обикновено цветно семе и го поставя в саксия с пръст, която слага върху корема си. Скоро от саксията се появява кълн, който расте пред очите на изумената публика и за два часа се превръща в красиво цвете. По какви закони на природата се случва всичко това, остава загадка за присъстващите…

Може би тайната на Регазоли би останала неразкрита, но към него проявява интерес Парижката академия на науките. Изследванията на феномена продължават пет години. В резултат е установено, че ефекта на магнетизма в голяма степен притежават хората, страдащи от отлагане на соли. Някои от тях са способни да акумулират създаваната от солите енергия и така да привличат метални предмети.Учените сформират специална група от хора, при които магнитните способности се проявяват след силни преживявания или при попадане в разриви на пространството.

Ефекта на магнетизма притежават и много знаменитости. Така например Чърчил нееднократно демонстрира прилепнала към ръката си химикалка „Паркер”, а Рузвелт може да придвижва метални предмети на разстояние.

През XX в. магнитните хора привличат интереса и на специалните служби. Но остава тайна какви успехи са постигнати в тази област. През 1977 г. полковникът от ЦРУ в оставка Джеймс Уинч разказва за полския емигрант Ян Яворски, който може да спира двигателите на летящи самолети и танкове. В резултат техниката се разваля – самолетите падат, а танковете спират. Освен това в радиус един километър около Яворски се поврежда всякаква електротехника и последващото й възстановяване е практически безполезно.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар