Гадание за мисли със свещ

За провеждането му ще ви трябва свещ от естествен восък или църковна свещ

свещ
Когато останете напълно сами у дома, запалете свещта, като предварително затворите всички врати и прозорци, за да няма течение в стаите, което да ви попречи.

Когато свещта се разгори, вземете я в ръце и произнесете думите на заклинанието въпрос: „Откъде духа вятърът, накъде се насочва, с какво живее моят мил, за какво мисли, с какво диша – отговори ми, свещ?”.

След това концентрирайте погледа си върху пламъка на свещта, като я държите в изправената си дясна ръка. Старайте се да не дишате срещу него, за да не го смущавате.

Ако пламъкът гори ярко и равномерно, ако видът му предизвиква у вас мисли за топлина и спокойствие, партньорът ви действително изпитва към вас силни и искрели чувства.

Когато огънят се колебае в различни посоки и изглежда, че всеки момент ще угасне, значи мъжът не е сигурен в отношението си към вас и е способен на изневяра.

Ако свещта бързо угасне, за никаква любов не може и дума да става – този мъж е с вас по сметка.

В случаите, когато свещта силно пуши, най- вероятно той има някаква роднина, която го съветва и го настройва против вас. Това би могло да бъде сестра или майка.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар