Никога не казвайте на мъжа ЕТО ТЕЗИ ФРАЗИ!

Спестете му тези фрази, ако искате да имате добри взаимоотношения

думи
1. „Слънчице“. Произнесена в порив на искрено чувство, тази и подобните й нежни думички са безобидни. Но започнете ли да злоупотребявате с тях, бъдете готова за изненади в личния живот. Като го наричате постоянно зайко, мишенце, котенце, в крайна сметка може да получите точно това – покорен и нерешителен мъж под чехъл, в когото едва ли сте се влюбила.

2. „Ще свърша всичко сама.“ Не превръщайте своя Адам в безсловесен обитател на диванното царство. Със сигурност и сама можете да разрешите перфектно всички битови проблеми и да отметнете домакинските задължения, но защо да го правите? Ако искате мъжът да ви бъде надеждна опора в живота, забравете тази фраза.

3. „Къде се мота цял ден?“. Ако той иска да сподели как е минал денят му, ще ви разкаже. Но въпроси „Къде беше?“, „Какво е това съвещание до 10 часа вечерта?“, „Защо се връщаш от командировка с ден по-късно?“ ще го принудят да си измисли някоя правдоподобна версия специално за вас. Не си струва да се опитвате да установявате пълен контрол върху него. А ако той действително е кривнал от правия път, направете си изводи -проблемът няма да се реши с разпити и скандали.

4. „Ти не ме разбираш!“. Истината е, че жените често сами себе си не разбират, какво да говорим за мъжете. Не искайте невъзможното от половинката си.

5. „Не се целуваш добре.“ Упрекът може да се отнася до всяка проява на любовта, включително до секса. Но да се правят по този начин забележки, е фатална грешка. Всяко унижение на мъжа води до охлаждане на чувствата и раздяла. Проблемът се разрешава само с търпение, време и желание, не с хапливи забележки.

6. „Ти обичаш ли ме?“. Ако действително ви обича, непременно ще ви покаже чувствата си – начините са безброй. Вярно, че не всеки мъж умее да ги използва, но ако непрестанно му задавате този въпрос, това няма да подобри отношенията ви. Освен това той неизменно ще отговаря с „да“ все едно какво изпитва.

7. „Не можеш да се справиш!“. Партньорите трябва да се подкрепят един друг, а не да си създават комплекси и да внушават неувереност в собствените сили.

8. „Какъв мъж си ти?“. Подобни реплики направо убиват. Те никога не остават без отговор. Спокойният мъж ще си събере багажа и ще си отиде. Няма значение кога, след първото произнасяне на фразата или след десетото. Несдържаният ще реагира с не по-малко обидни думи, а може дори с юмруци.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар