Оказа се, че има и втора любовница освен мен

реактор унгария

С жена му се бях примирила, а сега и с тази

Здравейте, не знам как да започна. Никога не съм си мислела, че ще се окажа в такова положение, но се оказа, че аз съм една от грешните жени, любовниците.

Не е кой знае каква връзка. Виждаме се веднъж седмично, за секс почти не може да се говори. Не, не ми прави подаръци, дори забрави рождения ми ден, не ме води по ресторанти, просто си говорим в колата.

Примирила съм се с факта за съпругата, не звъня по телефона, не настоявам. Някои ще каже ами да просто секс, ама и това не е. Мина бурния период на връзката ни, а аз си останах същата. Докато една вечер не видях един смс от друга жена, разибра се, не неговата.

Оттогава не съм същата, полудявам от ревност, знам че не съм никоя да му държа сметка, но съпругата ми стига и още ли… Реших да сложа край, но не можах, обичам го. Знам, че тази връзка няма бъдеще, винаги съм го знаела. Давам си сметка, че той може би не е мъж за една жена, оказа се че даже 2 не му стигаме, и въпреки всичко не мога да се откажа от него.

Той разбира се отрича да има друга, но доверието вече го няма, не исках нищо, не съм и помисляла да развалям семейство, аз също имам дете, знам как е. Ама че съм объркана, обърках и вас, надявам се да получа някакъв съвет от жени в моето положение.

Таня Василева, Пловдив

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

1 коментар

  1. Spastelina says:

    Скъпа Таня,
    Не съм в твоето положение , но бих те посъветвала да излекуваш съзнанието си от него, да изчистиш мислите си от него, като намериш силно вдъхновяващо хоби за теб и детето ти. Факта ,че не се е сетил за рожденния ти ден е повече от показателен. Повярвай ми това не е банално клише, а сериозен признак , че за този мъж не си друго освен приятна компания за момента . Бъди силна и се вгледай в себе си, имаш детенце, то трябва да е твоето вдъхновение, намерете си хоби с което ще може да срещаш и други мъже, например уикенди на планина, тенис, и др.
    Поздрави и

Добавете коментар