Как янтрата на Луната може да промени живота ви?

Янтрите са магически диаграми, създадени в съответствие с древния закон за съотношението между формата, цвета и разположението в пространството

янтра луна
Могат да се използват като талисмани. Те помагат за постигане на желаните цели, за установяване на хармония със себе си и със света, за успех и щастие. Какъв е смисълът на янтрата на Луната и как може да промени живота ви?

Луната е свързана с вътрешния свят на човека, със сферата на чувствата, емоциите, преживяванията. Тя символизира подвижността (и емоционална, и физическа), пътешествията, измененията към по-добро. Привлича енергията на позитивните промени, позволява да постигнете душевна хармония, уравновесеност, взаимно разбиране с близките, защитава дома от разрушителни въздействия.

Квадратът символизира земята, материалния свят. Вписаният в него лотос с шест листенца олицетворява света на душата. Всяко листенце съответства на определена форма на душата и лотосът обединява всички тези елементи, символизирайки Душата на света. В центъра се виждат два триъгълника: единият е с върха нагоре и символизира триединния Бог, създателя, пазителя и разрушителя на Вселената – съответства на нивото на идеите. А обърнатият с върха надолу е символ на енергията на създаването, запазването и разрушението. Точката в шестоъгълника – бинду, е духовният център, съответстваща на Духа, който е единен и неделим, без начало и край.

Външната част на янтрата на Луната е земният свят, лотосът – душевният, емоционалното ниво, двата триъгълника и централната точка са духовният свят, включващ и замисъла на Бога, и неговото проявление в действителността, и неизменният вечен център. За хармонизация на семейните отношения, защита на душата от емоционални сътресения, постигане на спокойствие, както и за привличане на позитивни промени в живота и за охрана на жилището трябва да поставите янтрата на Луната в северозападната част на дома.

За да усилите положителното й влияние, произнасяйте мантрата: „ОМ НАМО БХАГАВАТЕ ВАСУ ДЕВАЙЯ НАМАХА“, където Ом е обръщение към триединния Бог, НАМО е знак за уважение, БХАГАВАТЕ означава „божествен“.

В древността осемте ведически богове и осемте ВАСУ са олицетворение на природните сили, съответстващи и на осемте посоки на света. ВАСУ ДЕВ – това е името на Кришна, а ВАСУ ДЕВАЙЯ -обръщение към бога, даващ благо, щастие, успех, защитник на света. Кришна е роден в осмия лунен ден и ВАСУ означава „осем“. И накрая, НАМАХА -израз на почит към божеството.

Ако човекът е роден в неблагоприятен лунен ден или Луната е аспектирана негативно в хороскопа му, янтрата на Луната и произнасянето на тази мантра ще го защитят от разрушителното влияние на космическите сили. Освен това тя покровителства пътешествениците.

vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Recent Posts

Добавете коментар