Самотата ме съсипва

Вече не ми се прибира у дома, защото знам, че там никой не ме чака

самотата

Вече не ми се прибира у дома, защото знам, че там никой не ме чака

Самотата е нещото, което ми тежи най-много и е на път да ме съсипе.

Аз съм на 42 години. Имам си страхотна работа и жилище, но съм сама. Самотата ме мори от две години. За това време не съм получила нито една прегръдка, нито една целувка, нито една мила дума.

ГОЛЯМ БАНЕР ЗА ПО КРАСИВИ

Харесвам си един мъж, доколкото знам и той не е безразличен към мен.
Проблемът е, че с него си пишем само в случаите, в които аз се сетя да му драсна. Иначе можем да си пишем с часове, без да се повтаряме или да скучаем.

Не знам как да разбирам това, че ако аз не го потърся първа той сякаш не проявява интерес, а като го потърся, не можем да се разделим. В един от разговорите той си призна в прав текст, че ме харесва, но имам някакво вътрешно усещане, че ме лъже. Не мога да разбера какъв е смисълът на цялото това занятие.

Като цяло поведението му е доста странно. Въпреки тази заигравка обаче аз все още съм си сама, а както вече споменах самотата ме съсипва. Много ми тежи. Вече не ми се прибира у дома, защото знам, че там никой не ме чака. Заключена съм между четири стени и сякаш жилището ми е обзето от студ. Вече съм тотално отчаяна и не виждам изход от ситуацията.
vitamin_b17_complex_rak_bodilax_zapek_otslabvane_ured_za_srebarna_voda_D-r_Silver_
trenajorni_ochila_D-r_Vijan_dalekogledstvo_kasogledstvo_katarakta
lula_inhalator_astma_kihane_kashlica_himalayska_sol_magic_belt_kolan_bolka_kryst_grabhidro_helt_alkalna_voda_srebarna_vodainderma_psoriazis_kojni_problemi

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар