Какво означават някои от най-популярните символи, които се появяват в съня ни?

Ти лайф за Лекува

Ако трудно дишате насън, това е сигурен признак, че е време да обърнете внимание на здравето си

 

сън тълкуване

Ако сънувате, че устата ви е запушена и не можете да говорите, най-вероятно потискате желание силно да заявите за нещо – в преносния, а може би и в прекия смисъл. Вашето подсъзнание ви дава сигнал, че не бива да търпите повече.

Да се сънувате голи на публично място е доста разпространен сън, който означава, че човек се срамува и иска да скрие нещо, има занижена самооценка и е прекалено чувствителен към мнението на околните. Той се страхува хората да не узнаят какъв е всъщност и да го отхвърлят.

Падането обикновено символизира тревога и загуба на контрол над ситуацията. Сънищата за падане често идват в момент, когато вече сте се отчаяли и сте готови да се откажете, тъй като не можете да се справите с текущите трудности.

Ако насън не можете да прочетете надпис, да разшифровате знаци или символи, да наберете телефонен номер или текстово съобщение, това означава, че сте попаднали в доста заплетена ситуация, от която отчаяно се стремите да се измъкнете. Има проблем, с който засега ви е трудно да се справите. Не отлагайте за по-късно решението. Преизпълнени сте с тревога, пише вестник „Феномен“.

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар