Мъжът ми кръшка с мъж!

По принцип не съм от ревнивите жени и сигурно никога нямаше да се тръшна за мъж, ако не бях раз­брала какво е да живееш с младо гадже. Сляпа да бях, пак щях да видя как разни малки кучки го изпи­ват с очи и сами ще му се съблекат и ще му легнат.

Преди да срещна Иво, бях доста консервативна по отношение на някои определени неща във връзките си. Дълго не разбирах как зряла жена може да хлътне по мъж, по-млад от нея със 7-8 години. С разни такива момчета аз се чувствах ако не направо стара, то поне какичка. Полагах доста усилия, за да не се държа майчински с тях, да не ги поучавам, да не ги поставям в неловки ситуации, когато им раз­махвам пръст. Не знам защо ми се лепяха – трима-четирима ме искаха за секс даскалица, макар че на приказки много ме харесваха и направо бяха влюбени в мен. Ама аз съм от стара коза яре и добре разбирам кога ста­ва дума за чувства, кога – за чукане. Свикнала съм да взимам от мъжете, с които живея, включител­но и пари, защото в този свят няма безплатен обяд. А от тези надути хлапета просто няма как­во да взема. Не съм тол­кова стисната, бих споде­лила с тях опита, който съм натрупала за 20 годи­ни секс упражнения – вля­зох в тази игра на 17, но ми трябваше някой от тях поне малко да ме възбу­ди.

Единствено Иво ме накара да се чувствам с него желана жена. Макар че е само на 30, той е истинският мъж ловец. Поне с мен беше такъв. След като ме надуши на една служебна вечеря, не спря да ме преследва. Отказ­вах му всичко – кафета, обеди, вечери, разходки, басейни… Просто всичко. Докато една сутрин не го заварих пред офиса – сто­еше облегнат на колата си с две кафета. Начинът, по който ме чакаше, направо ме разтопи. Имаше нещо животинско и адски секси в начина, по който беше кръстосал краката си. Из­правените му рамене мо­жеха да предизвикат вся­ка жена. Прииска ми се така, както ме гледа отви­соко, да се плъзна по него, докато стигна ципа на дънките му. Вместо това използвах, че ръцете му са заети, проврях своите и обхванах задника му – тесен, мускулест и стег­нат. Той зяпна от изнена­да – не очакваше подобно нападение от жена, която месеци му бяга.

Взех своето кафе, пос­ле и неговото и му казах, че съм забравила важни документи вкъщи. Помо­лих го да ме закара. Разлях кафетата още в кола­та, докато той опипваше краката ми отвътре. Зна­еше как да го прави, а и пръстите му бяха съвсем като него – агресивни и бързи. Докато отключих вратата си, вече бях опи­тала и вкуса му, и езика му. Щом хлопна вратата, Иво изведнъж укроти топката. Взе ме на ръце и ме занесе в леглото.

Съблече ме като по учеб­ник, после дълго ме целу­ва цялата, накара ме да го моля да дойде в мен, за­щото иначе щях да се побъркам…

Повече от година живе­ем заедно и тази страст е все така дива. Държи се като истински мъж, а не като момче, което спи с кака си. Може би аз не забравих тази подроб­ност и истерясах. Започ­нах да ревнувам, както никога преди. А и малки­те хищни кучки, които все душеха около нас, не ми даваха мира. Започнах да мисля къде е, с кого е, за колко време си идва вкъщи, ако има и ако няма задръстване, на как­во ми мирише, чий е този дълъг косъм на ризата му… Направих нещо, ко­ето не бях правила нико­га преди – издебнах удо­бен момент и се разрових в телефона му. Защо ли ми трябваше! Снимките, на които попаднах там, ме втрещиха – не бяха на мацки, а на… красив мъж на възрастта на Иво. Беше сниман във всякак­ви пози и облекла, в близ­ки и далечни планове. Безспорен хубавец, но с по-нежни черти, отколко­то харесвам.

Откакто го видях, в гла­вата ми има само една мисъл – Иво ми изневе­рява с него. Не знам как­во събуди ревността ми, защо подозирам мъжа, в когото съм влюбена, в бисексуалност, но онзи неслучайно е в телефона му. За да не се издам, нищо не попитах, но започнах да наблюдавам и да сле­дя Иво отблизо. Някол­ко пъти ги засякох двама­та в колата му и веднъж дори ми се стори, че се държат за ръце. Това на­право беше чудовищно. Не знам как се удържах да не отворя вратата и да ги попилея. Разбрах, че пичът е негов колега и че­сто излизат на обяд заед­но. Като в криминале 2-3 пъти ги проследих – ходят в един ресторант, скьпичък за обикновени момчета, където казват, че се събират известни гейове

Просто ще се побъркам! На мен да ми се случи това! Аз съм сложила в джоба си толкова свалячи, а това момченце да ме направи за резил. Поне да ме беше сменил с мацка, а той под носа ми си върти задника за друг мъж. И то докато спи в моето легло и се къпе в моята баня. Не мога да го понеса! Но не мога и да го изхвърля, кол­кото и да ми се иска. С Иво всяка частица от тялото ми е щастлива. Как да се откажа от това?

 

Кремена

 

 

Звездите реагират на подкрепата за гей браковете от президентът Обама

 

 

Магазин за красота и здраве

Прочетете още:

Добавете коментар